ЛЕТАЈТЕ ВИСОКО.

Орел Менаџерите ги претставуваат нашите СФБ кои се посветени на градење на своите бизниси и помагање на другите да изгледаат и да се чувствуваат подобро.

Голема е моќта да се стане Менаџер Орел – со помагање на другите да изгледаат подобро, да се чувствуваат подобро и да го остварат нивниот Форевер сон, вие имате можност да го зголемите вашиот бизнис. Ова значи дека ќе добивате поголеми бонуси, ќе имате поголем тим, повисоки приходи и многу повеќе. Секој септември Орел Менаџерите се поканети на средба каде имаат обуки, се релаксираат и споделуваат искуства со останатите бизнис лидери.

Орел Менаџер
ПАРИ

ПАРИ

Со тоа што ќе станете Менаџер Орел, вашиот бизнис ќе се развие и вие ќе добивате поголеми бонуси и ќе имате поголем профит од малопродажба и од Новус клиентите.

ОБУКИ

ОБУКИ

Менаџерите Орел добиваат напредни обуки за да ги користат Форевер алатките, да научат повеќе за новите производи и да ги усовршат техниките за продажба.

ПАТУВАЊА

ПАТУВАЊА

Присуствувајте секоја година на средбите на Менаџери Орел на егзотични дестинации низ целиот свет за релаксација, обука и разменување искуства со други водечки СФБ.

ПРИЗНАНИЕ

ПРИЗНАНИЕ

Нашите Менаџери Орел добиваат признание за нивните постигнувања на средбите на Менаџерите Орел и на Глобал Рели секоја година.КАКО ДА СЕ КВАЛИФИКУВАТЕ?

Квалификационен период: Мај 1-ви – Април 31-ви

БИДЕТЕ АКТИВНИ И КВАЛИФИКУВАЈТЕ СЕ ЗА ЛИДЕРСКИ БОНУС СЕКОЈ МЕСЕЦ
АКУМУЛИРАЈТЕ НАЈМАЛКУ 720 ВКУПНИ БОДОВИ, ОД КОИ НАЈМАЛКУ 100 БОДОВИ ЌЕ БИДАТ ОД ВАШИТЕ НОВИ ЛИЧНО СПОНЗОРИРАНИ СФБ.
СПОНЗОРИРАЈТЕ И ПОМОГНЕТЕ ДА СЕ РАЗВИЈАТ НАЈМАЛКУ 2 НОВИ СУПЕРВИЗОРСКИ ЛИНИИ
СЕНИОР МЕНАЏЕР
1 МЕНАЏЕР ОРЕЛ ВО МРЕЖА
СОАРИНГ МЕНАЏЕР
3 МЕНАЏЕРИ ОРЕЛ ВО МРЕЖА
САФИР МЕНАЏЕР
6 МЕНАЏЕРИ ОРЕЛ ВО МРЕЖА
ДИЈАМАНТ-САФИР МЕНАЏЕР
10 МЕНАЏЕРИ ОРЕЛ ВО МРЕЖА
ДИЈАМАНТ МЕНАЏЕР
15 МЕНАЏЕРИ ОРЕЛ ВО МРЕЖА
ДВОЕН ДИЈАМАНТ МЕНАЏЕР
25 МЕНАЏЕРИ ОРЕЛ ВО МРЕЖА
ТРОЕН ДИЈАМАНТ МЕНАЏЕР
35 МЕНАЏЕРИ ОРЕЛ ВО МРЕЖА
ЦЕНТУРИОН ДИЈАМАНТ МЕНАЏЕР
45 МЕНАЏЕРИ ОРЕЛ ВО МРЕЖА
За детално објаснување на сите услови за да се квалификувате на мотивационите програми, ве молиме да го погледнете маркетинг планот.