ŠTA VAS POKREĆE?

Bilo da je automobil za vaš statusni simbol ili deo porodice, treba dobro da se osećate u vezi sa svojom sledećom avanturom uz ostvarenu kvalifikaciju za podsticajni program FOREVER2DRIVE. Hiljade naših saradnika su se već kvalifikovali za novi automobil – da li je došao red na VAS?

Zaradite novac za svoj automobil, brod ili motocikl iz snova, ili bilo šta drugo o čemu sanjate!

Forever2Drive
Novac

Novac

Zaradite novac za svoj automobil, brod ili motocikl iz snova, ili bilo šta drugo o čemu sanjate!KAKO SE KVALIFIKOVATI

Kvalifikacioni period: 3 uzastopna meseca
Da bi Forever poslovni saradnik ispunio uslove za podsticajni program Forever2Drive, neophodno je da dostigne dole navedeni broj bodova u tri uzastopna meseca.

Više bodova znači veći Forever2Drive bonus, a znate šta je najbolje od svega? Možete se kvalifikovati za viši nivo podsticaja čim završite treći kvalifikacioni mesec. Na primer, ako se kvalifikujete za 1. nivo Forever2Drive u januaru, februaru i martu, već u aprilu se možete kvalifikovati za 2. ili 3. nivo! Da biste zadržali nivo kojim se kvalifikujete za podsticaj, neophodno je nastaviti s dostizanjem istog nivoa prodaje nakon trećeg meseca. Ne zaboravite, i bodovi koje ostvare saradnici iz vašeg tima računaju se u vaš ukupan broj bodova! Postoje 3 nivoa za podsticajni program Forever2Drive.

BUDITE AKTIVNI SVAKOG MESECA
NIVO 1
MINIMUM BODOVA U 1. MESECU
50
MINIMUM BODOVA U 2. MESECU
100
MINIMUM BODOVA U 3. MESECU
150
NIVO 2
MINIMUM BODOVA U 1. MESECU
75
MINIMUM BODOVA U 2. MESECU
150
MINIMUM BODOVA U 3. MESECU
225
NIVO 3
MINIMUM BODOVA U 1. MESECU
100
MINIMUM BODOVA U 2. MESECU
200
MINIMUM BODOVA U 3. MESECU
300
Za detaljno objašnjenje svih zahteva u vezi sa kvalifikacijama za podsticajne programe, molimo pogledajte poslovnu politiku društva.