BESOJE ATE. ARIJE ATE. JETOJE ATE.

A keni ëndërruar ndonjehere udhetime luksoze ne destinacione të bukura në të gjithë botën? Pastaj ju nuk doni të humbasë këtë.

Forever’s Global Rally mbledh se bashku FBO-te me te mira nga mbi 150 shtete ne te gjithe boten per te zbuluar produkte te reja, te ndjekin trajnime ndikuese, të frymëzuar nga historite e fuqishme, dëshmojnë njohje të mëdha, gëzojnë argëtim te mahnitshem etj. Ka një arsye pse themi se është si dicka që ju nuk e keni parë ndonjëherë!

Forever’s Global Rally mbledh se bashku FBO-te me te mira nga mbi 150 shtete ne te gjithe boten per te zbuluar produkte te reja,  te ndjekin trajnime ndikuese, të frymëzuar nga historite e  fuqishme, dëshmojnë njohje të mëdha, gëzojnë argëtim te mahnitshem etj. Ka një arsye pse themi se është si dicka që ju nuk e keni parë ndonjëherë!
UDHETIME

UDHETIME

Udhetoni ne Global Rally, kaloni cdo vit ne vende ekzotike perreth botes. Shijoni akomodime luksoze, vakte te sshijshme etj.

PARA

PARA

Te kualifikuarit Global Rally do te marin para per te shpenzuar, $12,500 per ti shijuar ne even tose kur te kthehen ne shtepi.SI TE KUALIFIKOHESH

Perioda e kualifikimit: 1 Janar – 31 Dhjetor

BEHU AKTIV CDO MUAJ
1,500 PIKET
FLUTURIMI, USHQIMI DHE HOTELI PER 5 NET
$300 ACTIVITY
PARATE E SHPENZUARA $500
2,500 PIKE
FLUTURIMI, USHQIMI DHE HOTELI PER 7 NET
AKTIVITETI $500
PARATE E SHPENZUARA $1,000
5,000 PIKE
FLUTURIMI, USHQIMI DHE HOTELI PER 8 NET
AKTIVITETI $500
PARATE E SHPENZUARA $2,000
7,500 PIKE
FLUTURIMI, USHQIMI DHE HOTELI PER 8 NET
AKTIVITETI $600
PARA TE SHPENZUARA $3,000
10,000 PIKE
FLUTURIMI, USHQIMI DHE HOTELI PER 8 NETE
AKTIVITETI $600
PARA TE SHPENZUARA $3,000
12,500 PIKET
FLUTURIMI, USHQIMI DHE HOTELI PER 8 NET
AKTIVITETI $600
SHPENZIM PARASH $12,500
Per shpjegimin e plote te te gjith akerkesave ju lutem shihni planin e plote te marketingut.