ВЕРУВАЈТЕ ВО ТОА. ПОСТИГНЕТЕ ГО ТОА. ЖИВЕЈТЕ ГО ТОА.

Дали некогаш сте сонувале за луксузно патување до некоја прекрасна дестинација во светот? Ако е така, ова не треба да го пропуштите.

Глобалното рели на Форевер спојува на едно место врвни СФБ од повеќе од 150 земји во светот заради претставување на нови производи, посетување значајни обуки, инспирирање слушајќи моќни приказни, доживување и посведочување на големи признанија, уживање во неверојатна забава и многу повеќе. Има причина зошто велиме дека ова е нешто што досега не сте го виделе!

Глобалното рели на Форевер спојува на едно место врвни СФБ од повеќе од 150 земји во светот заради претставување на нови производи, посетување значајни обуки, инспирирање слушајќи моќни приказни, доживување и посведочување на големи признанија, уживање во неверојатна забава и многу повеќе. Има причина зошто велиме дека ова е нешто што досега не сте го виделе!
ПАТУВАЊА

ПАТУВАЊА

Патувајте на Глобал рели кое се одржува секоја година на возбудлива дестинација во светот. Уживајте во луксузен хотел, вкусна храна и многу повеќе.

ПАРИ

ПАРИ

Квалификуваните на Глобал Рели ќе добијат готовина до $12,500 која може да ја потрошат за време на настанот или кога ќе се вратат дома.КАКО ДА СЕ КВАЛИФИКУВАТЕ

Квалификационен период: Јануари 1-ви – Декември 31-ви

БИДЕТЕ АКТИВНИ СЕКОЈ МЕСЕЦ
1,500 БОДОВИ
АВИОБИЛЕТИ,ХРАНА И СМЕСТУВАЊЕ ЗА 6 ДЕНА И 5 НОЌЕВАЊА
$300 ДОДАТОК ЗА АКТИВНОСТИ
$500 ГОТОВИНА
2,500 БОДОВИ
АВИОБИЛЕТИ,ХРАНА И СМЕСТУВАЊЕ ЗА 8 ДЕНА И 7 НОЌЕВАЊА
$500 ДОДАТОК ЗА АКТИВНОСТИ
$1,000 ГОТОВИНА
5,000 БОДОВИ
АВИОБИЛЕТИ,ХРАНА И СМЕСТУВАЊЕ ЗА 9 ДЕНА И 8 НОЌЕВАЊА
$500 ДОДАТОК ЗА АКТИВНОСТИ
$2,000 ГОТОВИНА
7,500 БОДОВИ
АВИОБИЛЕТИ,ХРАНА И СМЕСТУВАЊЕ ЗА 9 ДЕНА И 8 НОЌЕВАЊА
$600 ДОДАТОК ЗА АКТИВНОСТИ
$3,000 ГОТОВИНА
10,000 БОДОВИ
АВИОБИЛЕТИ,ХРАНА И СМЕСТУВАЊЕ ЗА 9 ДЕНА И 8 НОЌЕВАЊА
$600 ДОДАТОК ЗА АКТИВНОСТИ
$3,000 ГОТОВИНА
12,500 БОДОВИ
АВИОБИЛЕТИ,ХРАНА И СМЕСТУВАЊЕ ЗА 9 ДЕНА И 8 НОЌЕВАЊА
$600 ДОДАТОК ЗА АКТИВНОСТИ
$12,500 ГОТОВИНА
За детално објаснување на сите услови за да се квалификувате на мотивационите програми, ве молиме да го погледнете маркетинг планот.