ELITA E FOREVER

Shijoje pamjen nga lart! Global Leadership Team (GLT) eshte perbere nga Partneret e Biznesit Forever me te mire qe gjenerojen 7.500CC

Keta lidera sherbejne si ambasadore globale per Forever dhe punojne afer me skuadren ekzekutive per te mbeshtetur dhe zhvilluar mundesine e Forever. Lidershipi i tyre është thelbësor për rritjen e biznesit në të gjithë botën dhe suksesi i tyre shërben si një shembull i gjithckaje që është i mundur ne Forever.

GLT
PREZANTIM

PREZANTIM

Global Leadership Team luan nje rol te rendesishem ne ndihmen per percaktimin e politikes e re, produktet, trajnimet dhe praktikat me te mira. GLT punon direkt me Forever leadership per te permiresuar mundesine e forever.

MIRNJOHJE

MIRNJOHJE

Te jesh pjese e GLT do te thote qe ju jeni pjese e elites te Forever. Antaret e GLT jane te njohur ne te gjithe boten ne eventet e Forever dhe nga FBO- te e tjera si lidera ne industrine e tyre.

UDHETIME

UDHETIME

Antaret e GLT shijojne udhetimet per Global Leadership Retreat ku ata ndërveprojnë direkt me udhëheqjen e kompanisë dhe shijojne nderveprimin me njëri-tjetrin.

PARA

PARA

Antaret e GLT marin bonus shtese dhe shpenzojne para si dhurate ne Global Rally per ti shpenzuar ne event ose ne shtepi.SI TE KUALIFIKOHESH

Periudha e kualifikimit: 1 Janar – 31 Dhjetor

SHENIM: Partneret e biznesit kualifikohen, njihen dhe prezantohen si GLT pas dites te pare te cdo viti.

BEHU AKTIV CDO MUAJ
7,500 PIKE
GLT Member
VIP at the GLT Summit
Global Rally dhe Eagle Managers Retreat
US$3,000 para te sshpenzuara ne Global Rally
10,000 PIKE
Antare GLT
VIP ne majen GLT
Global Rally dhe Eagle Managers Retreat
US$3,000 parate e shpenzuara ne Global Rally
Udhetime ne Aktivitetet boterore ne Business Class
12,500 PIKE
Executive GLT Member
VIP at the GLT Summit
Global Rally and Eagle Managers Retreat
US$12,500 parate e shpenzuara ne Global Rally
Udhetime ne Aktivitetet boterore ne Business Class
15,000 PIKE
Executive GLT Member
VIP at the GLT Summit
Global Rally dhe Eagle Managers Retreat
US$20,000 parate e shpenzuara ne Global Rally
Udhetime ne Aktivitetet boterore ne Business Class
20,000 PIKE
Executive GLT Member
VIP at the GLT Summit
Global Rally dhe Eagle Managers Retreat
Udhetime ne Aktivitetet boterore ne Business Class
Ekspeienca Personale Luksoze
Kualifikimi i Mëvonshëm: US$20,000 para te shpenzuara ne Global Rally
Hera e pare e kuallifikimit: US$15,000 parate shtese te shpenzuara ne Global Rally
Për një shpjegim të plotë të të gjitha kërkesave, për t'u kualifikuar për stimuj, ju lutem shikoni planin e plotë të marketingut.