ELITA FOREVER

Bucura-te de o o privire de ansamblu! Global Leadership Team (GLT) este compus din top Forever Business Owners care genereaza 7,500 PC si mai mult.

Acesti lideri sunt ambasadorii Forever si lucreaza impreuna cu Echipa Executiva pentru a sprijini si imbunatati oportunitatea Forever. Lidership-ul este esential pentru cresterea afacerii globale, iar succesul lor este un exemplu pentru tot ce este posibil cu Forever.

GLT
PREZENT

PREZENT

Global Leadership Team joaca un rol important in dezvoltarea politicilor companiei, a produselor, a training-urilor. GLT lucreaza direct cu conducerea Forever pentru a face oportunitatea Forever tot mai buna.

RECUNOASTERE

RECUNOASTERE

A fi parte din GLT semnifica apartanenta la Elita Forever. Membri GLT sunt recunoscuti global, la fiecare evinement Forever, de catre toti ceilalti FBO ca lideri in industrie.

CALATORII

CALATORII

Membri GLT se bucura de calatorii globale catre Global Leadership Retreat, in locatii extraordinare unde se bucura de colaborari cu echipa executiva a companiei.

BANI

BANI

Membri GLT primesc bonusuri aditionale si bani de buzunar, pentru a fi cheltuiti la Raliul Global sau acasa.CUM TE CALIFICI

Perioada de calificare 1 Ianuarie – 31 Decembrie

FII ACTIV IN FIECARE LUNA
7.500 PUNCTE CREDIT
.
VIP la GLT Summit
Global Rally si Eagle Managers Retreat
Bani de cheltuiala la Raliul Global
10.000 PUNCTE CREDIT
Membru Global Leadership Team
Bani de cheltuiala la Raliul Global
Global Rally si Eagle Managers Retreat
Bilete de avion First Class la evenimentele globale
12.500 PUNCTE CREDIT
.
15.000 PUNCTE CREDIT
.
20.000 PUNCTE CREDIT
Global Rally si Eagle Managers Retreat
Bilete de avion Business Class la evenimentele globale.
Pentru o explicatie completa a conditiilor de calificare, la toate programele stimulative, va rugam sa studiati politicile companiei.