A FOREVER ALAPELEME

Aloe Barbadensis Miller. Talán túl hosszú szó, azonban érdemes ismerni. Az Aloe növénynek kb. 400 fajtája terem a világ különböző száraz vidékein. Mindnek megvan a sajátos jótékony hatása, de csak egy fajtáját ismerik már évezredek óta varázslatos nyugtató hatásáról…
TUDJ MEG TÖBBET

ALOE VERA

A Forever Aloe Dominikai köztársaságbeli és texasi ültetvényeinken terem. A Forever Aloét gondosan termesztjük és neveljük, biztosítva ezzel, a növények lehető legjobb minőségét. Az Aloéra gyakran hivatkoznak, mint a természet ajándékára a növény levelének belsejéből kinyerhető gél elismert egészségre gyakorolt jótékony hatásai miatt. Az Aloe gondos termesztése a lehető legmegfelelőbb éghajlati és környezeti viszonyok között garantálja, hogy az elérhető legnagyszerűbb terméket juttatjuk el üzleti partnereinkhez. A növénytől - a termékig - hozzád!

TÚRA ÜLTETVÉNYEINKEN

DOMINIKAI KÖZTÁRSASÁG

Fedezd fel a 2630 hektár területen elhelyezkedő Aloe ültetvényünket a gyönyörű Dominikai köztársaságban - mely ültetvény a legnagyobb Aloe ültetvény a világon! A termőföld, az ideális hőmérséklet és a pontosan elegendő mennyiségű csapadék tökéletes egyensúlyában minőségi Aloe növényeket termesztünk. Dominikai köztársaságbeli ültetvényeinken több mint 30 millió növény található, melyekből hetente több mint 450 000 kg Aloét takarítunk be!

TALÁLKOZZ A HELYBELIEKKEL

HELYI TERMELŐK

A Forevernél egy sikerorientált kultúrát támogatunk, mely a mások életét jobbá tenni akaró elhivatottságon alapszik, és soha nem tévesztettük szem elől, nem is fogjuk soha szem elől téveszteni azokat, akik ezt lehetővé tették. Helyi termelőket foglalkoztatunk és kivételes munkakörülményeket biztosítunk. Szilárd munkhelyük és fizetésük a szomszédos közösségek által irigyeltek.