СЪРЦЕТО НА ФОРЕВЪР

Алое Барбадензис Милър. Трудно е за произнасяне, но си струва да се знае. В сухите региони на планетата ни растат около 400 вида алое. Всеки е полезен с нещо, но само един от тях притежава вълшебни успокояващи свойства, признавани от хилядолетия…
НАУЧЕТЕ ОЩЕ

АЛОЕ ВЕРА

Алоето на Форевър отглеждаме в нашите собствени плантации в Доминиканската Република и Тексас. Грижим се за растенията и ги култивираме много внимателно, за да гарантираме възможно най-високо качество на суровината. Често наричат алое вера най-големият природен дар, заради доказаните полезни свойства на гела във вътрешността на листата му. Отглеждаме алоето си с любов и при възможно най-добрите климатични условия, за да гарантираме, че вие получавате най-добрите продукти в света. От растението до продукта до вас!

ПЛАНТАЦИИТЕ

ДОМИНИКАНСКА РЕПУБЛИКА

Вижте най-големите в света плантации с площ над 2500 хектара в красивата Доминиканска Република. Тук съчетанието на почва, температури и дъждове е идеално за отглеждане на най-качествените растения. В плантациите си в Доминиканската Република отглеждаме 30 милиона растения и добиваме по 500 тона листа седмично!

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С МЕСТНИТЕ

МЕСТНИ РАБОТНИЦИ

Във Форевър Ливинг Продъктс създаваме плодотворна почва за успех, като се ангажираме да подобряваме живота на тези, които употребяват нашите продукти и се грижим непрестанно за онези, благодарение на които продуктите съществуват. В плантациите наемаме местни фермери и им осигуряваме отлични условия за работа. Стабилните работни места и заплащане са обект на завист в останалите региони на страната.