ŽIVOTNA SNAGA FOREVERA

Aloe Barbadensis Miller. Nije lako, ali definitivno vrijedi zapamtiti ovo ime. Postoji približno 400 vrsta biljaka aloe u različitim predjelima svijeta i svaka je korisna na svoj način. Ipak, samo je jedna vrsta već tisućama godina poznata po svojim čarobnim umirujućim svojstvima...
OTKRIJTE VIŠE

ALOE VERA

Foreverova Aloe vera raste na našim plantažama u Dominikanskoj republici i Teksasu. Forever Aloe se pažljivo uzgaja i bere, osiguravajući najveću moguću kvalitetu biljke. Aloe često nazivaju najvećim darom prirode zbog njezina dokazanog učinka na zdravlje koji proizlazi iz gela koji se dobva iz unutrašnjosti lista biljke. Pažljivo uzgajanje aloe u najboljim klimatskim uvjetima, osigurava dobivanje najboljeg mogućeg proizvoda. Od biljke do proizvoda - do vas!

OBILAZAK FARMI

DOMINIKANSKA REPUBLIKA

Otkrijte 6,500 jutara Foreverove plantaže aloe u prekrasnoj Dominikanskoj republici - najveće plantaže na svijetu! Sa savršenim omjerom tla, idealnom temperaturom i optimalnom količinom padalina, uzgajamo kvalitetne biljke aloe. Na plantaži u Dominikanskoj republici imamo više od 30 milijuna biljaka, a tjedno uberemo preko 4000 tona!

UPOZNAJTE MJEŠTANE

LOKALNI FARMERI

Razvili smo kulturu uspjeha temeljenu na predanosti poboljšanju života pojedinaca koji koriste naše proizvode, te nikada nismo i nećemo izgubiti iz vida one koji su nam omogućili da to ostvarimo. Zapošljavamo lokalne farmere i nudimo im izvrsne radne uvjete. Susjedne zajednice zavide sigurnim radnim mjestima i plaćama naših zaposlenika.