OŽILJE FOREVERJA

Aloe Barbadensis Miller. Je ime, ki je težko a ga velja poznati. V različnih delih sveta obstaja preko 400 vrst rastline Aloe Vera. Vsaka dobro vpliva na svoj način. A samo ena vrsta je že tisoče let priznana zaradi svojih blagodejnih učinkov…
ODKRIJTE VEČ

ALOE VERA

Forever Aloe Vera se pridobiva na naših plantažah v Dominikanski Republiki in Teksasu. Forever Aloe Vara se skrbno vzgaja in kultivira z namenom najvišje možne kvalitete rastline. O Aloe Veri se zaradi pozitivnih učinkov gela v listih rastline, pogosto govori, kot o najboljšem darilu narave. Skrbno vzgajanje Aloe Vere v najboljših klimatskih razmerah in pogojih je garancija, da vi prejmete najboljše izdelke na trgu. Od rastline, do izdelka in Vas!

OGLED PLANTAŽ

DOMINIKANSKA REPUBLIKA

Odkrijte Foreverjevo Aloe Vera plantažo v velikosti več kot 2600 hektarov, ki se nahaja v čudoviti Dominikanski Republiki. To je največja Aloe Vera plantaža na svetu, ki ima poplno ravnovesje v zemlji, temparaturo in ravno pravo mero padavin. Tu imamo preko 30 milijonov rastlin iz katerih pridobimo skoraj 500 ton Aloe Vere tedensko!

SPOZNAJTE DOMAČINE

LOKALNI KMETJE

V Foreverju smo osredotočeni na izboljšanje. To pomeni, da želimo izboljšati življenja ljudi, ki uporabljajo naše izdelke in nikoli nismo in tudi ne bomo pozabili na tiste, ki vse to omogočajo. Zaposljujemo lokalne kmete in nudimo odlične pogoje dela. Stalne službe in plače jim zavidajo sosednje skupnosti.