SRCE FOREVERA

Aloe Barbadensis Miller. Teško je izgovoriti, ali vredi znati ime ove biljke. Postoji oko 400 vrsta biljke aloje. One su sve sukulenti koji rastu u pustinjskim predelima širom sveta. Svaka od njih je korisna na svoj način, ali samo jedna od njih je već milenijumima cenjena zbog svojih magičnih svojstava da smiruje...
OTKRIJTE VIŠE

ALOE VERA

Foreverova aloe vera se uzgaja na plantažama u Dominikanskoj Republici i u Teksasu. Foreverova aloja je pažljivo uzgajana i obrađivana, čime se obezbeđuje najveći mogući kvalitet biljke. Aloja se obično pominje u kontekstu najvećeg dara prirode, sudeći po koristima za zdravlje koje ima gel koji se dobija iz unutrašnjosti lista biljke. Aloju uzgajamo pažljivo, u najboljoj mogućoj klimi i uslovima koji garantuju da ćete dobiti najbolji mogući proizvod na tržištu. Od biljke do proizvoda do vas!

TURA PO NAŠIM FARMAMA

DOMINIKANSKA REPUBLIKA

Otkrijte plantažu Forevera na više od 6500 hektara u prelepoj Dominikanskoj Republici – najvećoj plantaži na svetu! Savršena ravnoteža kvaliteta zemlje, idealne temperature i količine padavina su uslovi pod kojima mi uzgajamo naše biljke aloje. Na našoj plantaži u Dominikanskoj Republici, nalazi se preko 30 miliona biljaka, a nedeljno uberemo preko 450 tona!

UPOZNAJTE LOKALNO STANOVNIŠTVO

LOKALNI FARMERI

U Foreveru, mi gajimo kulturu uspeha baziranu na obećanju da ćemo unaprediti živote ljudi koji koriste naše proizvode i nikada nismo, niti ćemo ikada izgubiti iz vida one koji su to sve omogućili. Mi zapošljavamo lokalne farmere i pružamo im odlične uslove rada. Njihovi sigurni poslovi i redovna plata su želja svih ostalih u lokalnim sredinama.