THE LIFEBLOOD OF FOREVER

Aloe Barbadensis Miller. It’s a mouthful, but it’s a name worth knowing. There are around 400 species of Aloe plants found in arid regions throughout the world. They’re each beneficial in their own way, but there is only one species that has been recognized for millennia for its magically soothing abilities…
ZBULO ME SHUME

ALOE VERA

Forever Aloe Vera eshte rritur ne plantacionet tona ne republiken Dominikane and Texas. Aloe- ja e Forever eshte rritur dhe kultivuar me kujdes, duke siguruar cilesine me te larte te mundshme te bimes. Aloe është përmendur shpesh si dhurata më e mirë nga natyra për shkak të përfitimeve te provuar shëndetësore që rrjedhin nga xhel qe gjendet brenda fletës të bimes. Rritja e Aloes me kujdes në klimën dhe kushtet më të mira të mundshme garantojë që ju të merrni produktet më të mira te mundshme. Nga bima tek produkti tek ju!

UDHETIMI NE FUSHA

REPUBLIKA DOMENIKANE

Zbuloni 6,500 acre plantacione Aloe Forever ne republiken e bukur Dominikane - me te madhen ne bote! Me balancen perfekte te djellit, temperaturen ideale dhe sasine perfekte te reshjeve, ne risim cilesine e bimve te Aloe. Ne plantacionet tona te republikes Dominikane, ne kemi mbi 30 milion bime dhe korim mbi 1 million pounds Aloe per jave!

NJIHUNI ME VENDASIT

LOCAL FARMERS

At Forever we have fostered a culture of success based on a commitment to improving the lives of the people who use our products and we never have, and never will, lose sight of those who help make it all possible. We employ local farmers and provide excellent working conditions. Their steady jobs and pay are the envy of neighboring communities.