ESENTA FOREVER

Aloe Barbadensis Miller. E greu de pronuntat, insa este un nume care merita sa fie cunoscut. Exista peste 400 de specii de aloe ce cresc in regiunile aride ale planetei. Fiecare are propriile beneficii, dar o singura specie este recunoscuta de milenii pentru proprietatile sale exceptionale...
AFLA MAI MULTE

ALOE VERA

Forever Aloe vera este cultivata pe plantatiile noastre din Republica Dominicana si Texas, unde controlam cu grija intregul proces de crestere si recoltare, pentru a ne asigura ca avem plante de cea mai buna calitate. Aloe vera este deseori mentionata ca cel mai bun cadou al naturii, datorita beneficiilor derivate din gelul extras din frunza plantei. Cultivam Aloe vera in cel mai bun climat si in cele mai bune conditii, care va garanteaza ca veti primi cele mai bune produse. De la planta, la produs, la tine!

TURUL FERMELOR

REPUBLICA DOMINICANA

Descopera plantatia noastra de peste 2.600 de hectare cultivate cu plantele aloe - cea mai mare din lume - in Republica Dominicana. Cu un echilibru perfect al solului, temperatura ideala si cantitatea potrivita de precipitatii, prin plantele noastre de Aloe cultivam calitatea. In plantatia noastra din Republica Domincana, crestem peste 30 de milioane de plante si recoltam peste 500.000 de kilograme de Aloe in fiecare saptamana!

FA CUNOSTINTA CU LOCALNICII

FERMIERI LOCALI

La Forever, am creat o cultura a succesului bazata pe un angajamentul de a imbunatati vietile oamenilor care utilizeaza produsele noastre si suntem mereu atenti la cei care fac acest lucru sa fie posibil. Angajam fermieri locali si cream conditii de munca excelente. Siguranta locurilor de munca oferite, dar si a salariilor, trezesc invidia comunitatilor invecinate.