РЕКС МОЪН

Вдъхновен от пламенния си стремеж към по-добро здраве, качествени продукти и финансова свобода, Рекс Моън основава Форевър Ливинг Продъктс през 1978 г.
НАУЧЕТЕ ОЩЕ

ВСИЧКИ МЕЧТИ ИМАТ НАЧАЛО

През 1978 г., Рекс Моън кани близки приятели и роднини на първото представяне на Форевър Ливинг Продъктс в град Темпе, щата Аризона. Той им разкрива умно измисления си план… Предлагай на хората най-добрите продукти за консумация с доказано благотворно въздействие върху здравето и жизнеността и остави продуктите и хората, които ги използват, да говорят сами за себе си…

ИСТОРИЯ НА КОМПАНИЯТА

Основана през 1978 г., с много вдъхновение и усърдна работа днес Форевър Ливинг Продъктс е компания с мултимилиардни активи, която променя животите на милиони хора по света. Тя произвежда и продава стотици продукти за здраве и красота. С дългогодишен опит, новаторски идеи, солидни ценности и ненадминат контрол на качеството, Форевър Ливинг Продъктс продължава да чертае нови маршрути в зашеметяващото си пътешествие към невиждани успехи.
НАУЧЕТЕ ОЩЕ

ЗАТВОРЕН ЦИКЪЛ

Като притежаваме собствени насаждения с алое вера, производствени и пакетиращи предприятия, както и складови бази, във Форевър можем да контролираме качеството и разходите на всеки етап от производството – от суровините до крайния продукт, на който се радвате вие. От растението до продукта до вас!

СЪРЦЕТО НА ФОРЕВЪР

Собственици на Форевър бизнес по целия свят познават централния глобален офис на Форевър в град Скотсдейл, щата Аризона. Красивата сграда е дом за ръководния ни екип и е сърцето на Форевър бизнеса!

ЦЕНТРАЛАТА – ВРАТА КЪМ СВЕТА