REX MAUGHAN

Bila je to strast za boljim zdravljem, kvalitetnim proizvodima i financijskom neovisnošću koja je nagnala Rexa Maughana da 1978. osnuje Forever Living Products.
OTKRIJTE VIŠE

SNOVI MORAJU NEGDJE ZAPOČETI

1978. Rex Maughan pozvao je bližu rodbinu i prijatelje na prvi Forever Living Products sastanak u Tempeu u Arizoni i tada je otkrio posebno izrađeni plan – ponudit će javnosti najbolje proizvode – proizvode koji promiču dugotrajno zdravlje i boljitak i pustit će te iste proizvode zajedno sa ljudima koji ih koriste da pričaju sami za sebe.

POVIJEST TVRTKE

Forever Living Products osnovan je 1978. kada su mu temelji bili tek inspiracija i težak rad, a danas je milijarderska tvrtka koja mijenja živote, proizvodi i prodaje stotine wellness proizvoda kao i proizvoda za ljepotu diljem svijeta. Oslanjajući se na godine iskustva, inovativan način razmišljanja, čvrste vrijednosti i nenadmašnu kontrolu kvalitete, Forever Living Products nastavlja krčiti nove staze na svome putovanju prema nezamislivom uspjehu.
OTKRIJTE VIŠE

VERTIKALNA INTEGRACIJA

Posjedujemo vlastite plantaže i skladišni prostor, prerađujemo i pakiramo biljke i tako konroliramo kvalitetu i cijenu proizvoda na svakom koraku procesa – počevši od sirovih materijala pa sve do gotovih proizvoda koje toliko volite. Od biljke do proizvoda do vas!

DOM FOREVERA

Forever Corporate Plaza, Foreverovo internacionalno sjedište u Scottsdaleu (Arizona) prepoznato je od strane Foreverovih Poslovnih suradnika diljem svijeta. Ova predivna zgrada dom je našeg izvršnog tima i srce Foreverovog poslovanja.

PROZOR U SVIJET