REX MAUGHAN

Rexet a jobb egészség, a minőségibb termékek és az anyagi függetlenség iránt érzett szenvedélye vezérelte, amikor 1978-ban megalapította a Forever Living Products-ot.
TUDJ MEG TÖBBET

MINDEN ÁLOM ELKEZDŐDIK VALAHOL

1978-ban az arizonai Tempe-ben Rex Maughan egy találkozóra hívta szűk családi és baráti körét, ahol leleplezte azt a saját maga által tökéletesített tervet, melynek keretei közt a legjobb termékeket lehet a közönségnek bemutatni és ajánlani. Olyan termékeket, melyek a hosszan tartó egészséget és a jó közérzetet hivatottak támogatni. A terv pedig az volt, hogy hagyja, a termékek és az emberek, akik használják őket, magukért beszélhessenek.

COMPANY HISTORY

1978-ban inspirációra és kemény munkára alapozva a Forever Living Products ma egy multi-milliós nagyvállalat, amely életeket változtat meg és kozmetikai illetve étrend-kiegészítő termékek százait gyártja és értékesíti világszerte. Több évnyi tapasztalatból, innovatív új ötletekből, szilárd értékekből és a felülmúlhatatlan minőségi rendszerünkből merítve a Forever Living Products új ösvényeket tör magának az elképzelhetetlen siker felé vezető úton.
TUDJ MEG TÖBBET

VERTIKÁLIS INTEGRÁCIÓ

Azáltal, hogy az ültetvények, az Aloe feldolgozása és csomagolása, valamint a raktározás is a Forever saját kezében van, felügyelni tudjuk a minőséget és a költségeket minden lépésnél – kezdve a nyersanyagoknál a mindenki által kedvelt kész termékekig. A növénytől a termékig, végül hozzád!

A FOREVER SZÍVE

Az arizonai Scottsdale-ben található nemzetközi központ, a Forever Corporate Plaza, a világon mindenhol jól ismert a Forever Üzleti Partnerei számára. Ez a gyönyörű épület vezetőségünk otthona és a Forever üzlet szíve.

HQ – KAPU A VILÁGRA