REX MAUGHAN

Rex Maughan je imel vizijo in strast, ki sta ga gnala k iskanju boljšega zdravja, kvalitetnih izdelkov in finančne svobode. Zato je leta 1978 dobil navdih, da ustanovi Forever Living Products.
ODKRIJTE VEČ

VSE SANJE SE NEKJE PRIČNEJO

Leta 1978 je Rex Maughan povabil bližnje družinske člane in prijatelje na prvi sestanek Forever Living Products v kraju Tempe v Arizoni. Tam je razkril prilagojen načrti - ponuditi najboljše izdelke široke uporabe, ki dokazano izboljšujejo dobro počutje in zdravje, nato naj ljudje, ki izdelke preizkusijo sami povedo o njih.

ZGODOVINA PODJETJA

Ustanovljeno leta 1978 na osnovi navdiha in trdega dela. Danes je Forever Living Products multi-bilijonsko podjetje, ki spreminja življenja, ter proizvaja in prodaja izdelke za dobro počutje in izgled po celem svetu. Na osnovi desetletij izkušenj, inovativnosti, trdnih vredot in nesporne kvalitete, Forever Living nadaljuje tlakovanje novih poti na svojem potovanju k nepredstavljivem uspehu.
ODKRIJTE VEČ

VERTIKALNA INTEGRACIJA

Z lastništvom Aloe Vera plantaž, obratov za proizvodnjo in pakiranje, ter skladišč - Forever lahko nadzoruje kvaliteto na vsakem koraku. Od surovin do končanih izdelkov, ki jih ljubite. Od rastline, do izdelka in vas!

SRCE FOREVERJA

Forever Corporate Plaza je mednarodna centrala podjetja, ki se nahaja v kraju Scottsdale, Arizona. Ta čudovita stavba je dom izvršnim direktorjem podjetja in je srce Forever posla!

VRATA V SVET