REX MAUGHAN

Ishte pasioni i Rex Maughan per nje shendet me te mire, cilesi me te mire produktesh dhe pavarsi financiare, qe e frymezuan ate per te themeluar Forever Living Products ne 1978.
ZBULONI ME SHUME

TE GJITHA ENDRRT FILLOJNE DIKU

Në vitin 1978, Rex Maughan ftoi te afermit e tij dhe miqtë në takimin e parë te Forever Living Products në Tempe, Arizona, ku ai zbuloi një plan konsumimi - të ofrojë produktet më të mira të konsumit për publikun, produktet që janë provuar për të promovuar mirqenie dhe shëndet, dhe le produktet dhe njerëzit që i provojne të flasin për veten e tyre.

Historia e Kompanise

E themeluar me 1978 ne baze te nje frymzimi dhe pune intensive, Forever Living Products eshte tashme nje kompani miliarda dollareshe, eksperienc qe te ndryshon jeten, e cila prodhon dhe shet me mijra produkte per shendetin dhe bukurine ne mbare boten. Duke u bazuar ne vitet e eksperiences, ideve te reja inovative, vlera te forta dhe kontrroll te rrepte cilesie, Forever Living Products vazhdon te ece perpara nje rruge te paimagjinueshme suksesi.
ZBULONI ME SHUME

INTEGRIMI VERTIKAL

Duke zoteruar plantacionet tona me aloe, prodhimin dhe paketimin e bimëve, si dhe objektet e magazinimit, Forever mund të kontrolloje cilësinë dhe të vleresoje çdo hap të rrugës-duke filluar me lëndën e parë dhe përfunduar me produktet e gatshme që ju duhen. Nga bimet të produkti për ju!

ZEMRA E FOREVER

Forever Corporate Plaza, Qendra Boterore per Forever ne Scottsdale, Arizona eshte e njohur nga Partneret e Biznesit Forever ne te gjithe boten. Kjo ndertese e mrekullueshme eshte shtepia e skuadres tone ekzekutive dhe eshte zemra e biznesit Forever!

HQ – PORTA DREJT BOTES