РЕКС МОГАН

Страста за подобро здравје, квалитетни производи и финансиска слобода го инспирираше Рекс да ја основа компанијата Форевер Ливинг Продуктс во 1978 година.
ПОВЕЌЕ

СЕКОЈ СОН ЗАПОЧНУВА НЕКАДЕ

Во 1978 година, Рекс Моган покани неколку свои блиски роднини и пријатели на првиот состанок на Форевер Ливинг Продуктс во Темпе, Аризона, каде што претстави посебно составен план – да понуди најдобри потрошувачки производи за јавноста, производи кои докажано промовираат долготрајна благосостојба и здравје, и да дозволи производите и луѓето кои што ги користат да зборуваат за себе.

ИСТОРИЈА НА КОМПАНИЈАТА

Основана во 1978 година на нешто повеќе од инспирација и напорна работа, Форевер Ливинг Продуктс денес е мулти-милијардерска компанија кога го менува животот на луѓето и која произведува и продава стотици производи за благосостојба и убавина низ целиот свет. Искористувајќи го многугодишното искуство, иновативните идеи, цврстите вредности и ненадминливата контрола на квалитет, Форевер Ливинг Продуктс продолжува да утврдува нови патеки на своето патување кон незамисливиот успех.
ПОВЕЌЕ

ВЕРТИКАЛНА ИНТЕГРАЦИЈА

Поседувајќи сопствени плантажи со алое, капацитети за производство и пакување и магацини за складирање, Форевер може да го контролира квалитетот и трошоците на секој чекор од процесот – почнувајќи од сировинските материјали, па се до конечните производи кои вие ги сакате. Од растението, до производот, до вас!

СРЦЕТО НА ФОРЕВЕР

Forever Corporate Plaza, меѓународното претставништво на Форевер во Скотсдеил, Аризона го препознаваат сопствениците на Форевер бизнис од целиот свет. Оваа убава зграда е дом на нашиот извршен тим и го претставува срцето на Форевер бизнисот!

ГЛАВНИТЕ КАНЦЕЛАРИИ - ПОГЛЕД КОН СВЕТОТ