REX MAUGHAN

Pasiunea pentru un stil de viata sanatos, pentru produse de calitate si independenta financiara l-au inspirat pe Rex Maughan sa fondeze Forever Living Products, in anul 1978.
AFLA MAI MULTE

TOATE VISURILE INCEP DE UNDEVA

In 1978, Rex Maughan a invitat familia si prietenii apropiati la prima intalnire Forever Living Products in Tempe, Arizona, unde a dezvaluit un plan detaliat - sa ofere oamenilor cele mai bune produse, cu efecte demonstrate pentru sanatate si starea de bine, si sa lasi produsele si oamenii sa vorbeasca despre ele.

ISTORIA COMPANIEI

Fondata in 1978 prin inspiratie si munca asidua, Forever Living Products este acum o companie multi-miliardara care schimba vieti, fabrica si vinde in intreaga lume sute de produse pentru welness si frumusete. Pe baza anilor de experienta, a ideilor inovatoare, valorilor solide si controlului strict al calitatii, Forever Living Products continua sa creeze noi cai pentru calatoria sa catre un succes exceptional.
AFLA MAI MULTE

INTEGRARE PE VERTICALA

Avand propriile plantatii de aloe, laboratoare, unitati de productie, ambalare si stocare, Forever poate controla calitatea si costul in fiecare etapa - de la materia prima, la produsele pe care le iubesti. De la planta, la produs, la tine!

INIMA FOREVER

Forever Corporate Plaza, sediul central international al Forever din Scottsdale, Arizona este recunoscuta de catre toti Forever Business Ownerii din intreaga lume. Aceasta frumoasa cladire este casa intreagii noastre echipe executive si inima afacerii Forever.

SEDIUL CENTRAL GLOBAL – O POARTA CATRE LUME