НАШИТЕ ПРОДУКТИ

Ние мислим за алое вера… непрекъснато. Чудодейното растение е не само наше вдъхновение, но и основата, върху която са създадени непрекъснато развиващите се серии напитки от алое и продукти за лична хигиена и грижи за кожата и косата. То окриля екипа ни за проучвания и развитие да продължава да търси нови приложения на несравнимите му качества и така гамата ни от все по-добри продукти да нараства с всяка изминала година. Неведнъж сме казвали: „Колкото повече научаваме за алое вера, толкова повече го обикваме.“

ОПРЕДЕЛЯНЕ НА СТАНДАРТИТЕ В БРАНША

Във Форевър Ливинг сме поели безкомпромисен ангажимент да ви предоставяме най-добрите продукти на света. И под това определение разбираме не просто ефикасни продукти на добра цена, а най-добрите във всяко едно отношение.
НАУЧЕТЕ ОЩЕ

ОБИКОЛКА НА АЛОЕ ВЕРА – АМЕРИКА

АЛОЕ ВЕРА – АМЕРИКА

„Алое Вера – Америка“ в Далас, щата Тексас, е производствената база за всички наши продукти от алое, разпространявани по целия свят. Оттук контролираме плантациите си в Тексас и Доминиканската Република, преработвателното ни предприятие в Мишън, Тексас, с преминаващите през него над 30 милиона литра гел от алое вера годишно, както и производството на богатата ни и популярна гама продукти от алое.
НАУЧЕТЕ ОЩЕ

ОБИЧАМ АЛОЕ!

ЕКИП ОТ СВЕТОВНА КЛАСА

Като неделима част от производството, проучванията и развитието, както и от световното разпространение на продуктите ни, в „Алое Вера – Америка“ работи екип от световна класа. Служителите ни без изключение са прилежни, лоялни и работливи хора. Мнозина са с нас повече от 30 години. Всеки в организацията ни се гордее, че играе съществена роля в създаването на най-фантастичните продукти на света. За нас това е добре свършена работа.