TERMÉKEINK

Az Aloe Veráról gondolkodunk …. sokat. Ez a csodálatos növény nemcsak az inspirálója, de az alapja is bőrápolási, kozmetikai, étrend-kiegészítő és személyes higiéniai termékskálánknak. Kutató és fejlesztő csapatunk folyamatos innovációs munkáját ez vezeti, és ennek köszönhetően alkotunk minden évben új és még az eddigieknél is nagyszerűbb termékeket. Gyakran mondogatjuk: „Minél többet tudunk az Aloéról, annál jobban szeretjük.”

SAJÁT ELŐÍRÁSAINK, SZABVÁNYAINK

A Forever életre szóló elkötelezettséget vállalt aziránt, hogy a világon legjobb termékeket kínálja. Ez alatt pedig nem csak a hatásosságot és a költséghatékonyságot értjük, hanem a leges-legjobb megteremtését.
TUDJ MEG TÖBBET

TÚRA -ALOE VERA OF AMERICA

ALOE VERA OF AMERICA

A texasi Dallasban található Aloe Vera of America az Aloe Vera alapú termékeink előállításának alapköve az egész világon. Innen irányítjuk a texasi és Dominikai köztársaságbeli ültetvényeinket, a texasi Missionben található feldolgozó létesítményünket, amely 30 millió liternyi Aloe gélt állít elő évente, valamint a sikeres Aloe Vera termékskálánk gyártását.
TUDJ MEG TÖBBET

I LOVE ALOE

Az AVA világszínvonalú csapata

Az Aloe Vera of America, mint a gyártás, a kutatás-fejlesztés és a világszintű értékesítés szerves része, világszínvonalú szakemberek csapatával dolgozik. Csapatunk tagjai egytől-egyig lojálisak, keményen és a legnagyobb odafigyeléssel végzik munkájukat, sokan közülük már több mint 30 éve. Cégünk szervezeti felépítésének minden szintjén mindannyiunkat büszkeséggel tölt el az a tény, hogy lényeges szerepet játszhatunk a világ legfantasztikusabb termékeinek megalkotásában és létrehozásában. Mottónk: Ez egy jó nap, jól elvégzett munkája!