PRODUSELE NOASTRE

Ne gandim la Aloe vera... mult. Aceasta planta miraculoasa este nu doar sursa de inspiratie, ci si fundamentul din spatele liniei noastre variate de produse: cosmetice, nutritive, de ingrijire personala sau pentru ingrijirea pielii. Inspira constant echipa noastra de dezvoltare si cercetare la inovatii noi si ne permite sa venim in fiecare an in intampinarea voastra cu produse noi si mai bune. Cu alte cuvinte: "Cu cat stim mai mult despre Aloe vera, cu atat mai mult o iubim."

DEFINING INDUSTRY STANDARDS

Forever si-a asumat un angajament important, pe termen lung, pentru a-ti furniza cele mai bune produse din lume. Si cand spunem cele mai bune, ne referim la mai mult decat la produse benefice, cu un raport calitate-pret excelent, ne referim la tot. La Forever Living, ne antrenam zilnic sa ne mentinem la cele mai inalte standarde disponibile pe piata.
AFLA MAI MULTE

TURUL ALOE VERA OF AMERICA

ALOE VERA OF AMERICA

Aloe Vera America din Dallas, Texas, este centrul tuturor operatiunilor prin care trece Aloe Vera noastra. De aici, noi controlam plantatiile noastre din Texas si Republica Dominicana, unitatile de prelucrare din Mission, Texas, peste 8 milioane de galoane de gel de Aloe Vera anual si procesul de fabricare al liniei noastre de produse exceptionale pe baza de Aloe Vera. Acest centru incredibil a investit milioane de dolari in tehnologie de varf, laboratoare de ultima generatie si unitati de cercetare, toate pentru a se asigura ca Forever livreaza constant doar cele mai de calitate produse din lume.
AFLA MAI MULTE

IUBESC ALOE

AVA: ECHIPA DE TALIE MONDIALA

Ca parte integrantă a producției, cercetării și dezvoltării și a vânzărilor la nivel mondial, Aloe Vera of America a adunat o echipă de angajați de clasă mondială. Echipa noastră este plină de oameni harnici, loiali, muncitori, mulți dintre care au fost aici de peste 30 de ani! În întreaga organizație, ne mandrim cu toții că jucăm un rol esențial în crearea unor dintre cele mai fantastice produse din lume. Felul în care îl vedem ... este o zi bună!