NAŠI PROIZVODI

Mi mnogo razmišljmo o biljci aloe vera...mnogo. Ova čudesna biljka nije samo inspiracija, već osnov svih naših linija proizvoda za negu kože, dodataka ishrani i proizvoda za ličnu higijenu. Aloja nas podstiče na stalne inovacije našeg tima za istraživanje i razvijanje, i omogućuje nam da svake godine proizvedemo nove, inovativne i bolje proizvode. Može se reći: „Što više znamo o aloji, to je više volimo!”

DEFINISANJE INDUSTRIJSKIH STANDARDA

Forever je dao doživotno obećanje da će vam doneti najbolje proizvode na svetu. I mislimo na više od efektivnih, novčano isplatljivih efikasnih proizvoda, mislimo na konstantno najbolje.
OTKRIJTE VIŠE

TURA ALOE VERA OF AMERICA

ALOE VERA OF AMERICA

Aloe Vera America u Dalasu, Teksas je temelj čitave proizvodnje Aloe Vere u svetu. Iz Dalasa mi kontrolišemo procese na plantažama u Teksasu i u Dominikanskoj Republici, naš proizvodni pogon u Mišonu, Teksas, preko 8 miliona galona Aloe Vera Gela godišnje i proizvodnju mnogih naših linija Aloe Vere proizvoda.
OTKRIJTE VIŠE

VOLIM ALOJU

Svetski tim AVA

Za potrebe proizvodnje, istraživanja i razvoja kao i prodaje na svetskom nivou, Aloe Vera of America je sastavila tim svetske klase. Naš tim čine posvećeni, lojalni i vredni ljudi, od kojih su mnogi sa nama više od 30 godina! Kroz čitavu kompaniju, svi se ponosimo činjenicom da smo sastavni deo u stvaranju nekih od najboljih proizvoda na svetu. Kako mi to posmatramo... kroz taj posao se postiže dobro proživljen dan!