Маркъс Лийч

АЛПИНИЗЪМ И КОЛОЕЗДЕНЕ/ВЕЛИКОБРИТАНИЯ

Маркъс Лийч мечтае да стане спортист от ранна възраст. Първата му голяма цел е да играе ръгби на международно ниво и я постига, като представя Уелс на нива U18 и U19, участва и в световното първенство за младежи. Оттогава си поставя все по-високи и труднодостижими цели.

От изкачване на Килиманджаро и Монблан до колоездачното състезание Париж-Рубе и обиколката на Монблан, всяко следващо стъпало го отвежда все по-високо. Двете му цели са да изкачи Еверест и да премине по цялото трасе на Тур дьо Франс - възможност, която частни организации дават на непрофесионални колоездачи.

Без кой Форевър продукт не можете да живеете?
Не мога без АРГИ+. Без колебание мога да кажа, че това е най-добрата спортна хранителна добавка, която някога съм използвал. Вече над 20 години се радвам на благотворното действие на продуктите на Форевър. Още на десет започнах да пия гела от алое, но заради заниманията ми и от спортна гледна точка, АРГИ+ е продуктът, оказал най-голямо въздействие върху мен.

Какво ви мотивира в трудни моменти?
Страхът от провал е мотивацията ми, когато ми е трудно. Мъката и болката, които съпътстват стремежа към успеха, са едни от най-силните чувства. Не победите и постиженията са ми дали най-ценните уроци в живота, а провалите и пораженията. Не само съм научил много от тях, но и съм съхранил усещанията, които предизвикват у мен. Така мога да ги използвам, за да тласкам сам себе си все напред.