Marcus Leach

SPORTSKO PENJANJE I BICIKLIZAM/UK

Marcus Leach imao je velike aspiracije postati sportašem od najranije dobi. Prvi veći cilj koji si je postavio bio je zaigrati internacionalni ragbi, a to mu je i uspjelo kada je predstavljao Wales na U18 i U19 razinama, a sudjelovao je i u Juniorskom svjetskom kupu. Od tada si je zadao još mnogo zahtjevnijih ciljeva.

Od osvajanja Kilimanjara i Mont Blanca do vožnje na 'Paris-Roubaix' i 'Tour du Mont Blanc', svaka stepenica prerasla je u nešto veće. Njegova dva cilja bila su popeti se na Mount Everest i završiti 'Tour de France', događaj koji vodi odabrani broj tvrtki za bicikliste amatere.

Bez kojeg Foreverovog proizvoda ne bi mogao zamisliti život?

Nikako ne bih mogao bez Argi +, sa sigurnošću mogu reći da je to najbolji sportski suplement koji sam ikada koristio. Uživam u blagodatima Foreverovih proizvoda već 20 godina; sa 10 godina sam počeo piti Gel, no s obzirom na moje sportsko opredjeljenje Argi + je imao najveći utjecaj na mene.

Što te motivira u vrijeme najvećih izazova?

Strah od neuspjeha motivira me kada život pred mene stavi najveće izazove. Postoji jako malo emocija koje su tako snažne kao taj osjećaj boli i povrijeđenosti kada stremite postizanju uspjeha. Najveće lekcije u životu nisam dobio iz pobjeda i uspjeha, nego upravo iz neuspjeha i poraza. Ne samo da sam iz njih učio, nego sam ih pospremio u sebe i koristim ih za motivaciju kada sam sebe želim potjerati naprijed.