Marcus Leach

Hegymászás és biciklizés/Egyesült Királyság

Marcus Leach fiatal kora óta arra törekedett, hogy egyszer majd profi sportoló legyen. Az első komoly célja az volt, hogy egy nemzetközi rögbi csapatban játszhasson, amit el is ért, Wales-t képviselve az U18 és az U19-es szinteken, beleértve részvételét is a Junior Világbajnokságon.

A Kilimanjaro és a Mont Blanc megmászása és a Paris-Roubaiy, valamint a Tour du Mont Blanc megtétele közben, a célok mindig nagyobbá váltak . A két következő lépcsőfok, hogy megmássza a Mount Everestet, és hogy végigbiciklizze a Tour de France-ot.
Melyik az a Forever Living termék, amely nélkül nem tudnál élni?
Az Argi+ nélkül képtelen lennék élni. Azt hiszem, nyugodt szívvel mondhatom, hogy ez a legjobb sportolóknak szánt készítmény, amit valaha használtam. Már 20 éve élvezem a Forever termékek jótékony hatását, tíz évesen kezdve a gél ivásával. Figyelembe véve mindazt, amit csinálok, egy sportoló szemszögéből az Argi+ jelenti a legnagyobb segítséget számomra.
Mi motivál téged a nehéz időszakokban?
A bukástól való félelem. Kevés olyan erős érzelem van, mint az a fájdalom, az a kín, amit akkor érzünk, mikor a cél elérésére törekszünk. A legnagyobb leckéket nem a sikereimtől, győzelmeimtől, hanem a bukásoktól és a legyőzöttségtől vettem. Nemcsak tanultam belőlük, de magammal hoztam ezeket az érzéseket, és felhasználtam őket, hogy erőt adjanak a versenyeken.