Marcus Leach

ALPINIST MONTAN & CICLIST / UK

Marcus Leach a visat de mic sa devina atlet. Primul sau mare obiectiv a fost sa joace rugby la nivel international, ceea ce a si facut, reprezentand echipa Wales la nivelurile U18 si U19 si participand la Cupa Mondiala, la categoria juniori. De atunci, si-a propus sa raspunda la si mai multe provocari.

De la a urca pe muntii Kilimanjaro si Mont Blanc, la a pedala la cursele Paris-Roubaix si Tourul Mont Blanc, fiecare tel asumat si indeplinit a devenit un pas important in evolutia lui.
Acum, obiectivele sale sunt sa escaladeze varful Everest si sa faca turul complet de ciclism din cadrul competitiei Turul Frantei, un eveniment organizat de un numar restrans de companii pentru ciclistii amatori.

Care este produsul Forever fara de care nu ai putea trai?
Nu as putea trai fara Argi+; pot spune asta cu certitudine, pentru ca este cel mai bun supliment pentru sportivi pe care l-am consumat. M-am bucurat de beneficiile produselor Forever timp de peste 20 de ani: am inceput sa beau Gel la varsta de 10 ani, dar avand in vedere ceea ce fac, ca sportiv, cel mai mare impact asupra mea l-a avut Argi+.

Ce te motiveaza in momentele dificile?
Frica de esec este cea care ma motiveaza atunci cand sunt sunt pus in fata unor provocari. Sunt putine emotii mai puternice decat cele de dezamagire sau durere atunci cand te lupti sa obtii succesul. Cele mai importante lectii pe care le-am invatat nu au fost din succesele sau victoriile mele, ci din esecuri si infrangeri. Nu numai ca am invatat ceva din aceste experiente, dar am folosit ceea ce am simtit in acele momente pentru a ma motiva si pentru a merge inainte.