Майк Бътъруърт

МАРАТОН/ВЕЛИКОБРИТАНИЯ

От дълги години Майк Бътъруърт е запален бегач, участвал е в полумаратони, маратони и дори ултрамаратони. След като навършва 40, с натовареното ежедневие и семейните си ангажименти, Майк се затруднява да поддържа физическата си форма. Тогава открива програма Форевър Ф.И.Т. и ѝ се посвещава, за да влезе отново в оптимална кондиция.

Като бегач Майк никога не се е затруднявал да си поставя лични цели. Затова, когато започва Форевър Ф.И.Т., той си набелязва две - определено тегло и определен процент мастни тъкани. След 69-те дни успешно постига и двете си цели и напълно преобразява живота си. Едва ли има нужда да казваме, че сега Майк изглежда и се чувства значително по-добре.

Без кой Форевър продукт не можете да живеете?
Програма Форевър Ф.И.Т. ми помогна да си преподредя приоритетите. Здравословният начин на живот определено е нещо, към което ще продължавам да се стремя и придържам през следващите години. Положителният ефект беше резултат от комплексна промяна в храненето, приеманите добавки и физическата активност, но ако трябва да посоча продукта, изиграл най-решаваща роля за мен, бих се спрял на Гарциния плюс. Сега енергията ми е далеч по-устойчива, което се отразява добре върху толкова много аспекти от живота ми.

Как открихте възможността за бизнес с Форевър?
Двамата с Линдзи се включихме във Форевър през март 2008 г. Една от ученичките на Линдзи в заниманият ѝ по пилатес, ѝ препоръча Фил Пикълс (нашият настоящ спонсор). По това време аз имах бизнес с фитнес DVD-та, а съпругата ми имаше натоварен график от групови и индивидуални пилатес сесии. Линдзи веднага осъзна, че с Форевър ще може още по-добре да помага на клиентите си да подобряват здравето си и се гмурна без замисляне. Благодарение на Форевър имаме възможност да движим всичките си занимания паралелно, като поддържаме и добра физическа форма - нещо, което винаги е било важно за нас, но трудно се съчетава с работа и младо семейство.