Mike Butterworth

TRČANJE MARATONA/UK

Mike Butterworth već je godinama strastevn kada je u pitanju trčanje – završio je mnoge polumaratone, maratone pa čak i ultramaratone. Uz svoj zgusnuti raspored, održavanje kondicije nakon navršene 40. godine života postajao mu je sve veći izazov. Kada je Mike pronašao F.I.T. program, zgrabio je priliku da mu se posveti i vrati u formu.

Kao trkaču, Mikeu nikada nije bilo teško postaviti si dugoročne ciljeve, tako je i za F.I.T. program postavio dva cilja: ciljanu tjelesnu masu i ciljani postotak masnoća u tijelu. Nakon 69 dana, uspješno je postigao svoje ciljeve i potpuno promijenio način života. Je li uopće potrebno reći da se sada osjeća i izgleda bolje?

Bez kojeg Foreverovog proizvoda ne bi mogao živjeti?

F.I.T. program mi je pomogao posložiti prioritete u životu: zdrav način življenja definitivno je nešto ćemu ću se posvetiti i u nadolazećim godinama. Poboljšanja su došla u vidu promijena u dodatcima prehrani, tjelovježbi te samom načinu prehrane, ali kada bih trebao izdvojiti jedan proizvod koji je učinio najveću promijenu za mene, moram reći da bi to bila Garcinia. Sada imam ujednačeniju razinu energije što je izvrsno na toliko razina.

Kako si pronašao Foreverovu priliku?

Lindsey i ja smo se učlanili u Forever u ožujku 2008. nakon što ju je polaznica jedne od njezinih pilates grupa uputila na Phila Picklesa koji nam je sada sponzor. U to vrijeme sam se bavio poslom vezanim uz fitness DVD-e, a Lindsey je vodila grupne i individualne sate pilatesa. Ona je odmah prepoznala Foreverovu priliku koja bi nam pomogla da još više pomognemo svojim klijentima u postizanju optimalnog zdravlja i jednostavno ju je zgrabila. Forever nam je pružio fleksibilnost vođenja poslova uz istovremeno održavanje tjelesne forme – to je nešto što nam je oduvijek bilo važno, a ponekad uz posao i obitelj zna predstavljati veliki izazov.