Mike Butterworth

Maratoni futó/ Egyesült Királyság

Mike Butterworth szenvedélyes futó már sok-sok éve. Ez idő alatt félmaratonokat, maratonokat, sőt ultramaratonokat is teljesített. 40 éves kora után, a mozgalmas családi- és mindennapokban Mike nehezen tudta tartani megszokott formáját. Amikor rátalált a F.I.T. programra, megragadta a lehetőséget, hogy elkötelezze magát a program mellett és újra formába lendüljön.

Futóként Mike könnyedén tűzött ki maga elé személyes célokat, így a F.I.T. programban rögtön 2 céllal is indult: egy meghatározott testsúly és meghatározott testzsír százalék elérésével. A 69. nap végére teljesítette célkitűzéseit, és sikeresen átalakította életmódját. Mondanunk sem kell, hogy határozottan jobban néz ki és jobban is érzi magát.
Melyik az a Forever Living termék, ami nélkül képtelen lennél élni?
A F.I.T. program segített, hogy újraértékeljem az életmódomat; az egészséges életmód olyan dolog, amit az elkövetkező években is követni fogok. Az igazi fejlődést az étrend-kiegészítők, az étrend- és mozgásbeli átalakulások hozták, de ha választanom kellene, hogy melyik az a termék, amelyik a legtöbb változást hozta számomra, akkor a Garciniát emelném ki. Az energiaszintem sokkal kiegyensúlyozottabb, ami egyszerűen remek.
Hogyan találtál rá a Forever lehetőségre?
Lindsey és én 2008 márciusában csatlakoztunk a Foreverhez, miután Lindsey egyik Pilates tanítványa beajánlotta őt Phil Picklesnek (a jelenlegi szponzorunknak). Akkoriban én egy fitnesz DVD üzletet üzemeltettem, Lindsey naptára pedig zsúfolva volt személyes és csoportos Pilates órákkal. Lindsey azonnal látta, hogy milyen nagyszerű lehetőség ez arra, hogy az edzéseken túl is segíthesse tanítványait az egészséges életmód útján, és azonnal bele is vágott. A Forever megadta nekünk azt a rugalmasságot, ami szükséges volt, hogy egyidejűleg vezessük az üzleteket és viszonylag fitten tartsuk magunkat – ez olyasvalami, ami mindig is fontos volt számunkra, még ha néha kihívást is jelent ennek megtartása a munka és egy fiatal család mellett.