Mike Butterworth

MARATONIST / UK

Mike Butterworth a fost un alergator pasionat timp de multi ani, timp in care a participat la semi-maratoane, maratoane si chiar ultramaratoane. Totusi, avand in vedere ritmul intens al vietii lui profesionale si de familie, i-a fost dificil sa ramana in forma dupa varsta de 40 de ani. Cand Mike a descoperit programul F.I.T., a profitat de oportunitate si si-a propus sa arate si sa se simta din nou bine in corpul lui.

Ca alergator, lui Mike i-a fost mereu usor sa-si stabileasca obiective personale de distanta, asa ca si-a setat doua obiective si pentru programul F.I.T.: unul pentru greutatea corporala si unul pentru indicele de grasime. Dupa 69 de zile, a reusit cu succes sa-si atinga obiectivele si sa-si transforme stilul de viata. Inutil de precizat ca poate demonstra ca arata si se simte mai bine.

Care este produsul Forever fara de care nu ai putea trai?
Programul F.I.T. m-a ajutat sa-mi prioritizez viata; un stil de viata sanatos este cu siguranta un tel pe care voi continua sa-l urmaresc in anii care vor urma.
Am avut parte de multe schimbari in bine datorita suplimentelor alimentare, a dietei si a exercitiilor fizice, dar daca ar fi sa aleg produsul care a facut cel mai mult diferenta in cazul meu, as spune ca acesta este Garcinia. Mi-a oferit multa energie, ceea ce este grozav din mai multe puncte de vedere.

Cum ai aflat despre Oportunitatea Forever?
Lindsey si cu mine am intrat in Forever in martie 2008, dupa ce una dintre membrele clasei de Pilates a lui Lindsey i-a vorbit despre Phil Pickles (care a devenit sponsorul nostru). La acea vreme, aveam un business in domeniul DVD-urilor despre fitness, iar Lindsey oferea sedinte Pilates de grup si individuale. Lindsey a realizat imediat oportunitate de a ne ajuta si mai mult clientii si s-a implicat imediat.
Forever ne-a oferit flexibilitatea de a ne desfasura activitatea simultan cu business-ul pe care il aveam, in timp ce ne ajuta sa ne mentinem in forma - lucru care a fost mereu important pentru noi, dar a constituit uneori o provocare, din cauza programului de viata si al faptului ca aveam o familie tanara.