Rellu Pats

ZUMBA / EGYESÜLT ARAB EMÍRSÉGEK

Rellu Pats egész életében táncolt. Fiatalon arról álmodozott, hogy hivatásos flamencotáncos lesz, de egy gyerekkori térdsérülés miatt ezt a tervét fel kellett adnia. Élete aztán váratlan fordulatot vett, és ma azzal foglalkozhat, amit igazán szeret, és ami által ő is rengeteget kap másoktól.

Egyszer látott egy zumba-reklámot, és rádöbbent, hogy mégis lehet olyan munkája, amit imád. Elvégezte az zumbaoktatói tanfolyamot, és beletanult a szakmába. Nemrég Floridába is meghívták, hogy néhány kollégájával szerepeljen az oktatói világtalálkozón.

Kiből meríted a legtöbb inspirációt?

Ha valakit meg kell neveznem, a tanárom és példaképem, Steve Boedt jut eszembe. Steve zumba-szakoktató, régóta mozog a fitness világában, a Reebokkal és a Nike-val is dolgozott együtt. Szeretem, hogy oktatói munkájában mindig törekszik az egyszerűségre, az érthetőségre, ráadásul elég motiváló személyiség, és hatalmas tudással rendelkezik. Mondhatni van már hírneve, de nem szállt el magától, megmaradt a szakmai alázata – kiválóan tanít, és tudja, hogy ennél nem is kell több. Emellett nagyon spirituális ember, mindig igyekszik a jót, a pozitívat meglátni.

Mi motivál téged a nehéz időszakokban?

Elsősorban az a tudat, hogy minden okkal történik, és hogy a nehézségekből tanulnom kell. A múltam formált azzá, aki most vagyok. Nem annyira egyszerű ezt belátni, de végül minden velünk történt jó és rossz is értelmet nyer.