Rellu Pats

ZUMBA/UAE

Rellu Pats danseaza de cand se stie. In tinerete, Rellu visa sa devina dansator profesionist de flamenco. Din pacate, carierea ei a avut de suferit din cauza unui accident la genunchi petrecut in copilarie. De atunci, viata ei a luat o turnura neasteptat si a dus-o in punctul in care fiecare zi ii aduce motive sa creasca si sa iubeasca.

Atunci cand a vazut o reclama la Zumba® a realizat ca poate avea o cariera facand ceea ce o pasioneaza. A devenit instructor acreditat si a avansat permanent in cariera. Recent, a fost invitata cu un proiect la Conventia Instructorilor de Zumba® din Orlando, Florida, impreuna cu alti instructori.

Cine este persoana care te inspira cel mai mult?

Acea persoana este mentorul si instructorul meu Steve Boedt. Steve este specialist in predarea Zumba® , cu o cariera indelungata in domeniul fitness, lucrand pentru Reebok si Nike. Ca instructor, forta lui deriva din simplitatea cu care lucreaza, din personalitatea lui motiovanta si din cunostintele pe care le-a acumulat de-a lungul timpului. In pofida faimei sale, este in continuare o persoana binevoitoare si modesta, care isi lasa munca si rezultatele sa vorbeasca de la sine. Steve este, de asemenea, un om foarte spiritual, care alege sa vada partea buna a lucrurilor care il inconjoara.

Care sunt lucrurile care te motiveaza in perioadele dificile?

Convingerea ca totul se intampla cu un motiv si ca pot invata ceva din fiecare provocare. Tot ceea ce s-a intamplat in trecut a facut sa fiu persoana de astazi. Poate nu e intotdeauna usor sa realizez, insa in final toate lucrurile se aranjeaza de la sine.