10 razloga zašto volimo Aloe Veru

Sa danom zaljubljenih u sredini meseca, mnogi poistovećuju mesec februar sa mesecom ljubavi. Sa tom idejom, razmišljali smo o razlozima zašto volimo proizvode na bazi Aloe Vere. Evo deset najboljih!

10. Naša aloja nije testirana na životinjama.

Forever se protivi testiranju na životinjama i nikada nije izvršio nijedan test na životinjama u lancu snabdevanja ili bilo kom segmentu proizvodnje. Ponosni smo što smo akreditovani od strane programa Leaping Bunny, koji potvrđuje činjenicu da se na životinjama nisu sprovodila testiranja niti u jednoj fazi istraživanja. Za više informacija o programu Leaping Bunny, posetite leapingbunny.org

9. Aloe Vera održava zdravo varenje

Aloe Vera može da vam pomogne da iz hrane koju jedete izvučete njen maksimum jer poseduje prirodne mehanizme za čišćenje i održavanje sistema za varenje, kao i pospešivanje digestivnog trakta da apsorbuje hranljive sastojke u krvotok, istovremeno podržavajući razvoj zdravih bakterija u istom sistemu.

8. Aloe Vera poseduje neverovatnu moć umirivanja

Jedna od najprepozatljivijih namena Aloe Vere je tretiranje opekotina od sunca. Ali, da li ste znali da Aloe Vera isto tako uspešno tretira manje opekotine, posekotine, ožiljke i iritacije na koži? Probajte Aloe First® Spray da umirite osetljivu kožu.  

7. Aloe Vera podržava imuni sistem

Aloe Vera sadrži jedinstvene polisaharide i druge hranljive sastojke koji mogu da potpomognu rad imunog sistema. 

6. Aloe Vera podržava zdrave zube i desni

Obožavamo zdrave i velike osmehe. Aloe Vera čini dobrobit našim ustima i desnima. Dnevna doza ili dve Forever Aloe Vera Gel® podržava oralnu higijenu. Forever Bright® Toothgel sadrži najkvalitetnije sastojke, uključujući prirodnu nanu radi postizanja vrhunskog ukusa, ostavljajući vaša usta blistavim i sa neverovatnim osećajem svežine. 

5. Aloe Vera pomaže u borbi protiv znakova starenja

Aloe Vera sadrži gradivne sastojke koji proizvode i održavaju zdravu kožu i bore se protiv znakova starenja. Pored toga, proizvodi za negu kože kombinuju prirodne i naučne osnove kako bi unapredili korisne efekte. Proizvod infinite by Forever™ firming serum je naš novi favorit koji sadrži visoku koncentraciju aloje, kao i jedno od najvažnijih otkrića u nauci o održavanju kože: imitira prirodni proces povećanja elastičnosti kože.

4. Mnogi naši proizvodi poseduju sertifikate Košer, Halal i islamski sertifikat

Drago nam je da naši proizvodi služe ljudima širom sveta u različitim kulturama, tako da sa ponosom konstatujemo da posedujemo sertifikate Košer, Halal i islamski sertifikat. Košer proizvodi moraju ispuniti visoke standarde čistoće i kvaliteta, i ponosni smo da veliki broj naših proizvoda spada u ovu kategoriju. Halal proizvodi takođe moraju da ispune visoke standarde i provere kvaliteta. Forever sa ponosom stavlja sertifikate na svoja pakovanja proizvoda.   

3. Naša je aloja prva dobila sertifikat IASC za čistoću i kvalitet

Međunarodni naučni savet za aloju International Aloe Science Council (IASC) je osnovan 1981. godine sa zadatkom očuvanja etičkih principa u praksi industrije koja se bavi Aloe Verom. Foreverov Aloe Vera Gel® je prvi proizvod koji je dobio prestižni sertifikat IASC, ne samo ispunjavajući, već prevazilazeći standarde čistoće i kvaliteta.

2. Nama je kvalitet prioritet

U Foreveru radimo naporno kako bismo upotrebili ono najbolje iz aloje. Kada aloja stigne u našu fabriku, podvrgava se testovima kontrole. Godišnje ih uradimo preko 1,5 miliona. To je otprilike jedan test svakih 20 sekundi!

1. Posedujemo proizvodnju od početka do kraja

Od biljke do gotovog proizvoda, sve je u našim rukama. Na našim plantažama uzgajamo preko pedeset miliona biljaka sa ljubavlju. Lokalni farmeri pažljivo neguju biljke i ručno beru listove. Potom, pažljivo izdvajaju moćan gel aloje od ostatka lista u svega nekoliko sati od momenta branja, kako bi osigurali dobijanje najveće količine hranljivih sastojaka iz lista.

Razloga da volite aloju ima mnogo, od njene lepote pa sve do korisnih svojstava. Nastavite da delite svoju ljubav prema aloji putem društvenih mreža uz hešteg #HowDoYouAloe.

Povezani proizvodi