Waarom wij van aloë vera houden

De kracht van aloë vera
Aloë vera is één van de oudste planten ter wereld. Al duizenden jaren wordt de gel uit de plant gebruikt vanwege de gunstige werking. De voordelen van aloë vera waren al bekend in de oude beschavingen van de Grieken, Romeinen, Babyloniërs, Indiërs en Chinezen. Cleopatra uit het oude Egypte was al groot fan! Aloë vera is veelzijdig en multifunctioneel. En bij Forever weten we als geen ander hoe je er optimaal van profiteert.


Pure producten
Bij Forever geloven we in de kracht van aloë vera. Al 40 jaar gebruiken we de bijzondere eigenschappen van de plant om pure producten te maken. Producten waar wereldwijd miljoenen mensen baat bij hebben. En omdat we overtuigd zijn van elk product dat we ontwikkelen, bieden
we altijd een 30 dagen niet-tevreden-geldteruggarantie.


Onze plantages


Alle aloë vera is afkomstig van onze plantages in Mexico en de Dominicaanse Republiek. Op de plantages staan in totaal wel 50 miljoen planten! We verbouwen enkel de Aloë Vera Barbadensis Miller. Deze aloë soort staat namelijk bekend om de hoogste kwaliteit.


Dichtbij de natuur
Forever blijft dichtbij de natuur. We gebruiken zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten in onze producten en hebben aandacht voor het milieu. Dit begint al op de aloë plantages, waar bijvoorbeeld geen pesticiden worden gebruikt. Er lopen geiten en schapen rond om het onkruid te eten en
de planten van natuurlijke mest te voorzien.


Zorg en aandacht
De aloë plantages hebben we volledig in eigen beheer. Zo zijn we er zeker van dat alles goed en eerlijk verloopt. De planten krijgen de juiste zorg en de oogst gebeurt altijd met de volle aandacht van onze boeren. Er wordt met de hand geoogst zodat de krachtige aloë vera gel zorgvuldig uit het blad kan worden losgemaakt. Ook de verdere productie gebeurt volledig in eigen beheer. Zo houden we altijd zicht op onze aloë vera gel.


From plant, to product, to you!