Nemzetközi Üzletpolitika változás 2017. szeptember 1-től

A Forever ígéretéhez híven folyamatosan azon dolgozik, hogy pozitív változásokat hozzon a világszerte keményen dolgozó Forever Üzleti Partnerek részére. Ehhez hozzá tartozik, hogy időről időre alaposan átnézzük a Marketing Tervet, annak érdekében, hogy az Üzletpolitika mindenkor becsületes és hatásos együttműködést tegyen lehetővé az elhivatott Üzleti Partnereivel.


2017. szeptember 1-től hatályos. Az új Üzletpolitika világszerte segíteni fogja az üzlet fejlődését. Ha kérdésetek van, kérjük, vegyétek fel a kapcsolatot a központi irodátokkal.


4.01 Novus Customer nem szponzorálhat


Novus Customer nem szponzorálhat és nem értékesíthet a Forever weboldalán.


Kérdés: Eddig Novus Customer szponzorálhatott. Miért változik ez a szabály, miszerint Novus Customer NEM szponzorálhat?


Válasz: A Novus Customer olyan személy, aki a termékeket kedvezményes áron vásárolja, és mint ilyen – a Kiskereskedelmi Vásárlókkal együtt – a termékeink „nem-résztvevő” végfelhasználójának minősül. Ők nem vesznek részt a Forever marketing tervében, ezért – amíg nem válnak Assistant Supervisorrá – nincs lehetőségük a szponzorálásra. A Forever Üzleti Partnereket a marketing terv „részvevőinek” tekintjük, mert jutalékot kaphatnak a Kiskereskedelmi Vásárlók és a Novus Customerek részére értékesített termékek után, ugyanígy bónuszt kaphatnak a Forever Üzleti Partnerek szponzorálásáért és azért, hogy a Forever Üzleti Partnereket megtanítják, hogyan kell szponzorálni. Az Üzletpolitika ezen szabályának fejlesztése jogosan helyezi a Novus Customert a felhasználók nem-résztvevő csoportjába.


K: Mi történik a már meglévő Novus Customerekkel, akik már szponzoráltak?


V: Azoknál a Novus Customereknél, akik már szponzoráltak, ez szerzett jogként fog élni, annak érdekében, hogy ne veszítsék el az új szabály bevezetése előtt szponzorált alsóvonalukat. Azonban a továbbiakban nem lesz lehetőségük szponzorálni, amíg nem érik el a Nagykereskedelmi Minősítést.


 


4.02 Novus Customer (Új Vásárló) – 6 hónapos szabály


(a) Az a Forever Üzleti Partner, aki 6 egymást követő naptári hónapban nem vásárolt, automatikusan törlésre kerül az FLP adatbázisából.


K: A Novus Customerek fognak-e kapni értesítést vagy figyelmeztetést mielőtt törlik őket a rendszerből?


            V: Igen, e-mailt fognak kapni mielőtt törlik őket a rendszerből. A Home Office IT és Marketing osztálya értesíteni fogják az Országokat annak érdekében, hogy meghatározzák, hogyan kezeljék azokat a figyelmeztető e-maileket, amelyek az érintett Novus Customereket értesítené a rendszerből történő folyamatban lévő törlésről.


            K: Regisztrálhat-e újból egy korábbi Novus Customer bármely szponzor alatt?


            V: Igen.


            K: Egy korábbi Novus Customerre vonatkoznak az újraszponzorálási szabályok?


            V: Nem, azonnal újraszponzorálhatnak majd, miután törölték őket az adatbázisból.


            K: Amennyiben a Kiskereskedelmi Vásárló olyan Forever Üzleti Partneri azonosító számot tüntet fel az online megrendelésbe, amely törölve lett az adatbázisból, hol fog megjelenni ebből a vásárlásból származó bónusz?


            V: Az a bónusz, amely az adatbázisból törölt azonosító szám által keletkezett a következő aktív felső vonali partnernél fog megjelenni.


 


4.04 Banki költségek „Külföldi” Bónusz kifizetésnél


Amikor a Nyereség/Bónusz keletkezési helyén kívüli Ország Forever Üzleti Partnere részére történik kifizetés, minden ezzel kapcsolatos, harmadik fél által kiszabott illeték vagy kezelési díja Forever Üzleti Partnert terheli.


 


4.05 36 hónapos szabály
Az a Forever Üzleti Partner, aki 36 egymást követő naptári hónapban nem vásárolt, automatikusan törlésre kerül az FLP adatbázisából. 


K: Automatikus lesz a törlés?
V: Igen.


K: Egy korábbi FÜP, akit töröltek a rendszerből a 36 hónapos szabály értelmében újra regisztrálhat bármely szponzor alatt?
V: Igen.


K: Mi a célja az üzletpolitikai változtatásnak?
V: Azon Forever Üzleti Partnerek, akik nem vásároltak 36 hónapon keresztül, inaktivitásukkal bizonyították, hogy nem érdeklődnek sem a termékek, sem a lehetőségek iránt, amelyet a Forever Living kínál. Csupán A Forever Üzleti Partnerek számát növelik az adatbázisunkban.


K: Kapnak figyelmeztetést vagy jelzést a Forever Üzleti Partnerek, hogy eltávolításra fognak kerülni a rendszerből?
V: Igen, e-mail-t fognak kapni a törlést megelőzően. A Home Office IT és Marketing osztálya értesíteni fogják az Országokat annak érdekében, hogy meghatározzák, hogyan kezeljék azokat a figyelmeztető e-maileket, amelyek az érintett Novus Customereket értesítené a rendszerből történő folyamatban lévő törlésről.


K: Ha egy Forever Üzleti Partner eltávolításra kerül a rendszerből, van várakozási időszak, mielőtt újra szponzorálhatók lesznek?
V: Nem. Azonnal szponzorálhatók, de nem kapják vissza a korábbi szintjüket, sem alsóvonalukat.


K: Ha egy kiskereskedelmi vásárló egy Forever Üzleti Partner azonosítóját írja be online rendeléskor, s az az azonosító törölve lett a rendszerből, hova kerülnek a bónuszok?
V: Egy törölt azonosító által generált bónuszok a következő aktív felsővonalhoz kerülnek.


 


6.05 12 hónapos Vezetőségi szabály
Azon Manager, aki nem minősült Vezetőségi Bónuszra 12 egymást követő hónapban, véglegesen elveszíti az összes alsóvonalas Manageri vonalát. Ezáltal, minden alsóvonalas Manageri vonalat első generációs Örökölt vonalként kapja meg a következő, felsővonalában lévő Vezetőségi Bónuszra minősült Manager. Ha egy Manager nem minősült Vezetőségi Bónuszra 11 hónapig, a 12.-ik hónapot használhatja 1. hónapként a 3 hónapos újraminősülési időszakban, s nem veszíti el alsóvonalát.


K: Mi a célja az üzletpolitikai változtatásnak?
V: Azon Managerek, akik nem minősültek Vezetőségi Bónuszra 12 hónapig, nem törekednek arra, hogy olyan üzletet építsenek ki, amely méltó a Vezetőségi Bónuszra. Ilyen esetben, gyakran a felsővonal lép közbe, hogy építse és támogassa a nem-minősült Managerek alsóvonalát, azonban amint az alsóvonal jelentős lesz, a Manager közbelép, és 12 CC értékben vásárol minden hónapban, hogy bezsebelje a Vezetőségi Bónuszokat. Így a felsővonalas Managerek nem kapnak méltányos kompenzációt az erőfeszítéseikért. Ez a változtatás segít majd féken tartani a vezetőségi bónuszok tisztességtelen „bezsebelését”.


K: Mi történik, ha a Manager, aki elveszítette a Manageri alsóvonalát, ebből kifolyólag új Manageri vonalat fejleszt?
V: Ha a Manager újabb Manageri vonalat hoz létre, jogosulttá válhat a Vezetőségi Bónusz minősülésére azon az új Manageri vonalon. Azonban, ha újabb 12 hónapig nem minősül Vezetőségi Bónuszra, miután az új Manageri vonalat létrehozta, azt a vonalat is elveszíti.


 


14.01 12 hónapos újraszponzorálási szabály
Egy létező Forever Üzleti Partner újraszponzorálható egy másik Szponzor alatt, 12 hónap inaktivitás után.


K: A minimum időtartam az újraszponzorálhatóságra 24 hónapról 12 hónapra csökkent. Miért?
V: Úgy gondoljuk, ha egy Forever Üzleti Partner 12 hónapig teljesen inaktív, de lelkesen szeretne újrakezdeni egy másik felsővonalnál, az arra utal, hogy az előző felsővonal kevés, vagy semmilyen figyelmet nem fordított a fejlődésükre a cégnél. 24 hónapot váratni a Forever Üzleti Partnereket újraszponzorálásra túl sok időnek tűnt ahhoz, hogy fenntartsuk az érdeklődésüket és lelkesedésüket. Hogy korrektek legyünk az eredeti felsővonallal, 12 hónap áll rendelkezésükre, hogy segítsék Forever Üzleti Partnereiket beilleszkedni és a csoport értékes tagjává válni.


K: Ez a terminált Forever Üzleti Partnerekre is vonatkozik?
V: Igen, a Home Office jóváhagyásától függően.


K: Ha egy Forever Üzleti Partner újraszponzorál a 12 hónapos időszak után, visszakapja a korábbi alsóvonalát és aktivitását?
V: Nem, ha egy Forever Üzleti Partner újraszponzorál a 12 hónapos időszak után, teljesen új Forever Üzleti Partnerként kezd.


 


További információkért kérjük, vegyétek fel a kapcsolatot irodátokkal!


 

Kapcsolódó termékek