Modificari aduse Politicilor Companiei (aplicabile din 1 septembrie)

Modificari aduse Politicilor Companiei (aplicabile din 1 septembrie):    Un Novus Customer nu are dreptul de a sponsoriza. Incepand din 1 septembrie 2017, un Novus Customer nu poate sponsoriza alte persoane pana cand nu cumpara, in nume propriu, 2 Puncte Credit domestice in doua luni calendaristice consecutive. Orice comanda plasata online pe site-ul oficial de cumparaturi al companiei – www.comenziforever.ro la Pretul Recomandat de Vanzare (PRV) va fi alocata doar ID-urilor valide de FBO.
Novus Customerii care au sponsorizat deja alte persoane nu vor pierde nicio linie inferioara formata anterior implementarii acestor politici. Totusi, nu vor mai putea sponsoriza alte persoane pana nu devin calificati la Pretul de Depozit.
    Politica de 6 luni pentru Novus Customeri. Un Novus Customer care nu a plasat nicio comanda timp de sase luni calendaristice consecutive va fi scos in mod automat din baza de date a Companiei. Perioada de sase luni va incepe cu 1 septembrie 2017, asadar primii Novus Customeri care fac obiectul acestei modificari vor fi scosi din baza de date in martie 2018. Inainte de a fi scosi din sistem, acestia vor primi prin email o notificare din
partea companiei. Un Novus Customer care a fost scos din baza de date se poate inscrie imediat, din nou, sub orice alt Sponsor. 


      Politica de responsorizare de 12 luni. Un FBO existent se poate
responsoriza sub un Sponsor diferit dupa 12 luni de inactivitate. Aceasta
modificare nu se va aplica retroactiv. Perioada de douasprezece luni va
incepe cu 1 septembrie 2017, asadar primii FBO care fac obiectul acestei
modificari se vor putea responsoriza incepand cu 1 septembrie 2018. Un
FBO care se responsorizeaza după 12 luni va porni ca Novus Customer.
Aceasta modificare se aplica si acelor NC / FBO a caror conventie a fost
reziliata.
 Politica de 36 de luni. Un FBO care nu a plasat nicio comanda in decurs de
36 de luni calendaristice consecutive va fi scos din baza de date a
Companiei. Inainte de a fi scos din sistem, acesta va primi prin email o
notificare din partea companiei. Un astfel de FBO se poate inscrie imediat,
din nou, la orice alt Sponsor, dar nu va primi inapoi nivelul de vanzari si
reteaua detinute anterior. Aceasta modificare nu se va aplica retroactiv.
Perioada de 36 de luni va incepe cu 1 septembrie 2017, asadar primii FBO
care fac obiectul acestei modificari vor fi scosi din baza de date a companiei
incepand cu 1 septembrie 2020. Un FBO care a fost scos din baza de date se
poate inscrie imediat, din nou, sub orice alt Sponsor, dar nu va primi inapoi
Nivelul de Vanzari si reteaua detinute anterior.
       Politica 12 luni de Conducere. Un Manager care nu este calificat la Bonusul de Conducere timp de 12 luni calendaristice consecutive isi va pierde definitiv toate liniile Manageriale inferioare. Prin urmare, toate liniile Manageriale inferioare vor deveni Manageri Mosteniti in prima generatie pentru urmatorul Manager din linia superioara calificat la Bonusul de Conducere. Daca un Manager nu este calificat la Bonusul de Conducere
timp de 11 luni, poate folosi cea de-a 12-a luna ca prima luna din perioada de 3 luni necesara recalificarii si, astfel, nu isi va pierde liniile Manageriale inferioare. Daca un Manager care si-a pierdut liniile Manageriale inferioare formeaza noi linii Manageriale, va fi eligibil sa se califice pentru primirea Bonusului de Conducere pe baza activitatii acelor linii Manageriale. Totusi, daca are o noua perioada de 12 luni in care nu este calificat la Bonusul de Conducere, oricand dupa dezvoltarea acelor linii Manageriale noi, le va pierde si pe acelea. Aceasta modificare nu se va aplica retroactiv. Perioada de douasprezece luni va incepe cu 1 septembrie 2017, asadar primii Manageri isi vor pierde definitiv toate liniile Manageriale inferioare, ca urmare a acestei modificari, incepand cu 1 septembrie 2018.     Comisioane bancare pentru plata bonusurilor din strainătate. Orice costuri sau taxe aditionale aferente platilor facute catre un FBO intr-o alta tara decat cea in care sunt obtinute Profiturile / Bonusurile sunt in responsabilitatea respectivului FBO.

Related Products