2X Udvostručite svoj Eagle Manager’s Retreat

Najveća pogodnost postizanja razine Eagle Managera jest ono što donosi vašem poslovanju. Eagle Manageri zarađuju više, grade veće timove te imaju veću zaradu od maloprodaje i samim time veću vjerojatnost za "otključavanje" boljih poticaja Foreverovog marketinškog plana, koji će im unaprijediti posao. Zapravo, 67% kvalificiranih za Eagle Manager poziciju, kvalificiraju se i za Chairman’s Bonus, naš najvelikodušniji poticaj.


Ovaj nevjerojatni poticaj upravo je postao 2X bolji! Počevši od 2019. godine, Eagle Manageri moći će sami birati svoju EMR destinaciju. Eagleovi mogu izabrati put u Dallas (Texas) i obići naše proizvodno središte Forevera – Aloe Vera of America. Vjerujemo u važnost učenja o vertikalnoj integraciji, u samom domu Forevera – a sada će, po prvi puta, Eagle Manageri imati tu priliku.


Naši će Eagle Manageri imati opciju posjetiti i Pattayju na Tajlandu; grad resorta na istočnoj obali Tajlanda može se pohvaliti prekrasnim plažama i pružiti kulturna iskustva njegovana u užurbanom gradu. Pattaya će pružiti dom Eagle Managerima u njihovoj drugoj godini kvalificiranja i nadalje.


Kvalifikacija za Eagle Managere 2019. traje od 1. svibnja 2018. do 30. travnja 2019.


Kliknite ovdje kako biste saznali više o kvalifikaciji koja će vam omogućiti da nam se pridružite u Dallasu ili Pattayji u 2019.!