2x Vaš Eagle Manager's Retreat

Najveća pogodnost postizanja pozicije Eagle menađera ogleda se u unapređenju vašeg poslovanja. Eagle menadžeri zarađuju više, grade veće timove te imaju viši prihod od prodaje i samim tim veću mogućnost za "otključavanje" još boljih podsticaja u marketing planu Forevera, koji će im unaprediti posao. Zapravo, 67% kvalifikovanih za Eagle menađer poziciju, kvalifikuju se i za Chairman’s Bonus, naš najvelikodušniji podsticaj.


Ovaj neverovatni podsticaj upravo je postao 2X bolji! Počevši od 2019. godine, Eagle menađeri će moći sami da izaberu svoju EMR destinaciju. Mogu izabrati put u Dalas, Teksas i obići naše proizvodno sedište Forevera – Aloe Vera of America. Verujemo u važnost učenja o vertikalnoj integraciji, u samom domu Forevera – a sada će, po prvi put, Eagle menadžeri imati tu priliku.


Naši Eagle menadžeri će imati opciju da posete i Pataju na Tajlandu. Grad resorta na istočnoj obali Tajlanda može se pohvaliti prekrasnim plažama i pružiti kulturna iskustva negovana u užurbanom gradu. Pataja će pružiti dom Eagle menadžerima u njihovoj drugoj godini kvalifikovanja i nadalje.


Kvalifikacioni period za Eagle menadžera 2019. traje od 1. maja 2018. do 30. aprila 2019. Kliknite ovde da saznate više o kvalifikaciji koja će vam omogućiti da nam se pridružite u Dalasu ili Pataji u 2019. godini!