2x Your Eagle Manager's Retreat

Het grootste voordeel van Eagle Manager worden, is de uitwerking op je business. Eagle Managers verdienen meer, bouwen grotere teams op, hebben meer omzet en maken een grotere kans om voor mooiere incentives in het Forever marketing plan te kwalificeren en hun business te laten groeien. In feite kwalificeert 67% van alle Eagle Managers voor de Chairman’s Bonus, ons gulste incentive.


Wie Eagle Manager wordt, kwalificeert zich ook voor het Eagle Manager’s Retreat, dat op een prachtige wereldbestemming wordt gehouden. Op het EMR krijgen Eagles training van het Global Leadership en het Executive Team van Forever. Bovendien kunnen ze netwerken en tips voor de beste werkwijzen uit de hele wereld uitwisselen! 


En dit geweldige incentive is zojuist 2x zo goed geworden. Met ingang van 2019 kunnen Eagles hun eigen EMR-bestemming uitkiezen. Nieuwe Eagles reizen naar Dallas, in de Amerikaanse staat Texas, en krijgen een rondleiding door Aloe Vera of America, de fabriek van Forever die producten voor de hele wereld maakt. We vinden het belangrijk dat onze FBO’s op een van de thuislocaties van Forever meer over de verticale integratie van het bedrijf te weten komen — en nu krijgen onze nieuwe Eagles die kans. 


Ben je al eerder Eagle geworden? Onze ervaren Eagles mogen een bezoek brengen aan het Thaise Pattaya. Pattaya is een bruisende stad aan de oostkust van Thailand die grote ontspanningsoorden met prachtige stranden en traditionele culturele ervaringen biedt. Eagles die zich voor het tweede jaar op rij kwalificeren en daarna mogen deze stad bezoeken. 


De kwalificatieperiode voor Eagle Manager 2019 loopt van 1 mei 2018 tot en met 30 april 2019. Klik hier als je wilt weten hoe je in aanmerking komt om in 2019 met ons mee naar Dallas of Pattaya te gaan