In 3 Stappen Spectaculair Succes met uw Forever Business


Het maakt niet uit hoe succesvol u bent, u zult nooit uitgeleerd of uitgegroeid zijn. Er is altijd meer dat u kunt doen om geweldig te zijn, om groter te zijn en om niet meer te stoppen te zijn!


Hier zijn mijn beste tips om u te helpen:


1. Kom oog in oog met uw angsten


Analyseer uw gedrags-en gedachtenpatronen. Wat komt bij u steeds naar boven waardoor u geen voortgang met uw doelen maakt? Vertelt u aan uzelf dat succes voor andere mensen is bedoeld en niet voor u?


Of heeft u al een bepaald niveau van succes bereikt en wordt u te nonchalant omdat u bang bent voor wat er in het onbekende ligt? Wat uw gelimiteerde geloof ook is, uw angst heeft meer macht als u het blijft negeren.


Om een doorbraak te realiseren is het belangrijk dat u uw angst een NAAM geeft. Identificeer direct wat u tegen u zelf zegt dat beperkend of destructief is.


BESLIS vervolgens dat u vanaf NU de dingen anders gaat doen.


2. Wees dankbaar en gul


De energie die u in uw business steekt en de relaties en situaties die zich daarin voordoen beïnvloeden sterk uw resultaten en uitkomsten. Mensen die positief, vriendelijk en gelukkig zijn, hebben een grotere kans om betere relaties op te bouwen en om productiever te zijn.


Wees degene die met energie en plezier aan de dag begint.


Wees degene die 1-op-1 presentaties of business presentaties doet met de intentie om waarde te creëren en om te geven.


Wees degene die dankbaar is voor elke stap op weg naar succes, op elke verkoop, op elk teamlid en op alle positieve gesprekken.


Als u de verantwoordelijkheid neemt voor wie u bent en hoe u voor de dag komt, verwelkomt u meer succes en geniet u ondertussen ook van de reis er naar toe.


Waar kunt u deze week oefenen?


3.Verwacht grotere successen


Als u succes verwacht is dat wat u zult creëren. Derhalve kunt u beter ongelooflijk succes verwachten in plaats van gemiddeld succes! Uw geest is zo sterk dat het een visie voor u kan creëren waar u zo in kunt stappen. Hoe meer u uw geest strekt om grotere dingen te zien, des te meer zal uw geloof u hierin tegemoet komen. Het zal niet altijd makkelijk zijn, maar uw grootste, slimste en beste versie van uzelf visualiseren helpt om uw potentie te zien en om een realiteit te creëren die deze visie evenaart.  


Neem twintig minuten de tijd om op te schrijven hoe u uw beste versie voor u ziet. – maak het zo groot en gewaagd mogelijk!


Volg consequent deze drie simpele stappen en u bent goed op weg naar het creëren van een mindset die spectaculair succes binnen Forever mogelijk maakt.

With Gratitude,
Positive Psychologist MSc BSc CTLLS IPPA
Hay House Author & Success Coach

Gerelateerde Producten