39 godina menjanja života

Forever Living Products 13. maja 2017. puni 39 godina! Zar vreme ne leti brzo?

Neki od najboljih među nama su sa Foreverom od samih početaka, svedočeći nastanku novih događaja, o porastu naše kompanije širom planete i o uvođenju novih proizvoda svake godine. Neki drugi su sa nama preko dvadeset godina, neki su tu već deceniju i više, a neki tek počinju.

Možda se sećate citata – „Ne računaju se godine u vašem životu, već proživljeno u vašim godinama”.

To je sjajan način da se kaže da su momenti i uspomene stečene u toku života ono što je najbitnije, ali mi želimo da tu ideju primenimo i u Foreveru.

Veliki broj uspešnih poslovnih saradnika nam je pokazao da je strast i ushićenje sa kojim širite vaš Forever posao ono što je zaista moćno, bez obzira na to koliko kilometraže imate iza sebe. Rad koji ulažete svaki dan i ljubav prema proizvodima i poslu Forevera koju delite sa drugima je ono što se računa, bez obzira da li ste uz našu kompaniju 39 ili 10 godina ili na kraju krajeva samo 1 dan.

Ovaj rođendan sve nas u Foreveru čini ponosnim jer znamo da bez obzira na to koliko je vremena prošlo, vi ste deo Forever porodice i to je dovoljno da se mi osećamo posebno.

Danas podelite na Fejsbuku, Tviteru ili Instagramu šta je to što vas čini ponosnim što ste deo Forevera, uz hešteg #ForeverProud, bez obzira na to koliko dugo ste deo porodice. Ne zaboravite da upotrebite hešteg (#)!