39 jaar levens veranderen

Op 13 mei 2017 wordt Forever Living Products 39 jaar! Kunt u geloven hoe de tijd voorbij is gevlogen? 


Sommige Top Forever Business Owners (FBO’s) zijn vanaf het begin al bij Forever. Zij hebben onze Events zien groeien, onze business internationaal tot grote hoogten zien stijgen en elk jaar nieuwe producten op de markt zien komen. Anderen zijn al meer dan 20 jaar bij ons, sommigen meer dan 10 jaar en een aantal van jullie zijn zelfs net begonnen. 


U herinnert zich vast het citaat: “It’s not the years in your life that count, it’s the life in your years”. 


Dit is een sterke manier om over te brengen dat de momenten en herinneringen in uw leven er het meest toe doen. Deze ideologie passen we ook graag toe bij Forever. 


Ongelofelijk veel succesvolle FBO’s hebben ons laten zien dat dit is wat echt telt: het maakt niet uit hoeveel tijd u er al op heeft zitten, het gaat om de passie en gedrevenheid waar u uw Forever business mee opbouwt. De hoeveelheid werk die u er dag in, dag uit in stopt en de liefde voor de producten en de business die u met anderen deelt is wat echt telt. Het maakt niet uit of u al 39 jaar, 10 jaar of 1 dag bij ons bent. 


Dit jubileum laat ons echt speciaal voelen omdat de Forever familie blijft groeien en we er trots op zijn dat u daar deel van uitmaakt.    


Ga vandaag naar Facebook, Twitter of Instagram en deel met de hashtag #Foreverproud wat u trots maakt op Forever.