40 години в развитие

Всяка година го казвам и никога не ми омръзва – БЛАГОДАРЯ ВИ! Благодаря ви за невероятното честване на 40-ата ни годишнина на Глобалното рали! Далас заема специално място в историята на компанията и съм много признателен, че имахме възможност да ви посрещнем у дома за #FGR18.


Благодаря ви, че с ваша помощ превръщаме тази компания в най добрата бизнес възможност на света. Благодаря ви за всичко, което правите, за да могат продуктите да помагат на повече хора да изглеждат и да се чувстват по-добре. И най-вече ви благодаря за ентусиазма в момента, в който Форевър и продуктите ни преживяват най-голямата еволюция от зараждането си преди 40 години.


Усърдната работа и всеотдайността, извели компанията и вашия бизнес до днешната им позиция, демонстрират, че нищо не става изведнъж и че понякога можем да осъзнаем значимостта на постигнатото, чак когато погледнем назад.


Винаги ще помня Глобално рали 2018 като едно от най-впечатляващите събития в историята на компанията. Благодаря ви, че превърнахте това тържество в несравнимо изживяване. А сега е време да устремим погледите си към следващите 40 години!


Продължавайте да се усмихвате,
Грег Моън

Свързани продукти