40 godina u nastajanju

Govorim ovo svake godine i nikada mi ne dosadi – hvala VAM! Hvala vam za nevjerojatnu proslavu 40. obljetnice na Global Rallyju! Dallas ima posebno mjesto u Foreverovoj povijesti i zahvalan sam što smo vas imali priliku ugostiti kod kuće za #FGR18.


Hvala vam što ste pomogli učiniti ovu kompaniju najboljom poslovnom prilikom na svijetu. Hvala za sve što radite, ne biste li osigurali da naši proizvodi pomognu ljudima diljem svijeta izgledati i osjećati se bolje. Najviše od svega vam zahvaljujem na entuzijazmu, jer smo upravo sada svjedoci najveće evolucije Forevera i naših proizvoda otkada smo počeli prije 40 godina.


Rad i predanost koje ulažete da biste doveli ovu kompaniju i svoje poslovanje gdje su sada, pokazuje da se ništa ne dešava preko noći, a ponekad važnost svojih postignuća možemo shvatiti samo pogledom unazad.


Zauvijek ću se sjećati Global Rallyja 2018. kao jednog od najvećih "pogleda unazad" u povijesti naše kompanije. Hvala vam što ste ovu proslavu učinili iskustvom bez premca. A sada, koncentrirajmo se na sljedećih 40 godina!

Zauvijek se smiješite,
Gregg Maughan


 

Srodni proizvodi