40 jaar groei

Ik zeg dit met plezier elk jaar opnieuw: BEDANKT! Bedankt voor de geweldige viering van ons 40-jarig jubileum bij de Global Rally! Dallas neemt in de geschiedenis van Forever een bijzondere plek in, en ik ben erg dankbaar dat we jullie voor #FGR18 welkom thuis konden heten.

Bedankt dat jullie dit bedrijf geholpen hebben om de beste inkomensmogelijkheid in de wereld te bieden. Bedankt voor alles wat jullie doen om ervoor te zorgen dat we meer mensen over de hele wereld kunnen helpen er beter uit te zien en zich beter te voelen. Maar vooral bedankt voor jullie enthousiasme, want we maken de grootste ontwikkeling van Forever en onze producten door sinds het begin 40 jaar geleden.

Al het harde werken om dit voor ons bedrijf en jouw business te bereiken, toont aan dat succes niet van de ene dag op de andere komt, en dat we het belang van onze prestaties soms pas inzien als we erop terugkijken. 

Ik zal me de Global Rally 2018 altijd herinneren als een van de beste bespiegelingen over de geschiedenis van ons bedrijf. Bedankt dat je deze viering een unieke ervaring hebt gemaakt. En laten we nu maar vooruitkijken naar de volgende 40 jaar!

Keep Smiling,
Gregg MaughanKeep Smiling,
Gregg Maughan