Η σφαιρική εικόνα 360 της επιχείρησής σας

Πόσοι διαφορετικοί τρόποι υπάρχουν για να διαχειριστείτε την επιχείρησή σας; Υπάρχουν υποψήφιοι πελάτες που ενδιαφέρονται για τα προϊόντα και επικοινωνούν με τα δίκτυά σας και υποψήφιοι που ενδιαφέρονται για την επιχειρηματική ευκαιρία και για εκπαίδευση. Υπάρχει πάντα κάτι που πρέπει να οργανώσετε για να αναπτύξετε τη Forever επιχείρησή σας. Το FLP360 μπορεί γίνει ο απόλυτος συνεργάτης σας, όχι μόνο να σας βοηθήσει να έχετε την πλήρη εικόνα της, αλλά και για να σας βοηθήσει να βρίσκεστε πάντα σε επαφή και να κρατάτε τον απαραίτητο έλεγχο της.


Τα πλεονεκτήματα του FLP360


Η διοίκηση μιας επιχείρησης είναι πάντα μία σημαντική πρόκληση. Μεταξύ της προσπάθειας να συμβαδίσετε με τους νέους ανθρώπους που έχετε στην ομάδα σας,  τα προϊόντα και την επιχειρηματική ευκαιρία και εξασφαλίζοντας ότι η ομάδα σας έχει αυτό που χρειάζεται για να πετύχει! Το FLP360 δημιουργήθηκε ειδικά για να σας βοηθήσει να πετύχετε αυτό σε αυτό που κάνετε, βοηθώντας σας να παραμείνετε οργανωμένοι και δίνοντάς σας εργαλεία επικοινωνίας και ανάλυσης της επιχείρησής σας.


Τι περιλαμβάνει;


- Αναλυτικές αναφορές πωλήσεων και συγκριτικοί πίνακες της παραγωγής σας.


- Ψηφιακή πλατφόρμα Διαχειριστή Σχέσεων Πελατών (CRM), η οποία θα σας βοηθήσει να διαχειρίστείτε τη λίστα πελατών σας αλλά και να δημιουργήσετε εξίσου λίστες νέων με την επιπλέον δυνατότητα χρήσης ημερολογίου.


- Δυνατότητα απόκτησης έως και 4 προσαρμοσμένων ιστοσελίδων οι οποίες συνδέοουν τον προσωπικό σας κωδικό FBO με το ηλεκτρονικό κατάστημα πελατών και το ηλεκτρονικό σύστημα εγγραφής. Ξεχωριστή παρουσίαση προϊόντων με δυνατότητα έυκολης διαμόρφωσης τους και δημιουργία προσωπικής σελίδας με τις δικές σας πληροφορίες.


- Υπηρεσία Email Bluster για καθορισμένη μαζική αποστολή email  στους υποψηφίους της Αντζέντας σας.


- Όλες οι εφαρμογές Google Apps, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας προσωπικής  ηλεκτρονικής διεύθυνσης με κατάληξη flp.com που βοηθά στην επαγγελματική εμφάνιση του προφίλ σας.


- Και πολλα ΑΚΟΜΑ!


 


Τι νέο υπάρχει με το FLP360


Νέα προσχέδια για αποστολή ομαδικών Email με νέες δυνατότητες επικοινωνίας. Με αυτά τα νέα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε απλά να προσθέσετε τα προσωπικά σας στοιχεία και να τα στείλετε στους υποψηφίους που έχετε αποκτήσει μέσα από το FLP360.


 


Ιστοσελίδες για όλες τις ανάγκες


Προσχέδια με στόχο την προώθηση των προιόντων, την επιχειρηματική ευκαιρία ή την αγαπημένη σας αλόη βέρα. Επιλέξτε ένα από τα πολλά διαθέσιμα και πρόσφατα ενημερωμένα προσχέδια για να αναδείξετε τα προϊόντα και να πείτε την προσωπική σας  ιστορία. Η χρήση αυτών των ιστότοπων επιτρέπει στους πελάτες και τις επαφές σας να πραγματοποιούν εύκολα αγορές ή να εγγράφονται απευθείας σαν μέλη, χρησιμοποιώντας το κωδικό FBO # χωρίς καμία ταλαιπωρία. Απλά μοιραστείτε τον προσωπικό σας σύνδεσμο .flp.com για να προσκαλέσετε νέους πελάτες ή υποψήφια μέλη της ομάδας σας!


 


Αποκτήστε το FLP360 και δείτε τι μπορεί να κάνει για την επιχείρησή σας!