Мащабно въображение

Мислете мащабно. Сигурно чувате този израз толкова често, че дори за миг не вниквате в смисъла му. Какво би станало, ако всеки отдели минутка и се съсредоточи? Наистина да ПОМИСЛИ и да поразсъждава върху целите си, бъдещето си и това какво е готов да направи, за да осъществи стремежите си. Само си представете какво би могъл да постигне всеки един от нас, ако възприеме краткосрочните си цели и постижения като стъпала към значимото.


За вас това може да означава да станете ОРЕЛ, да имате по-голяма финансова стабилност или да се отдадете само на Форевър бизнеса си, да заведете семейството си на незабравима почивка или да получите чек от програма Chairman’s Bonus. За мен МИСЛИ МАЩАБНО означава да удвоим бизнеса си и да помагаме на повече хора по целия свят да изглеждат и да се чувстват по-добре.


Онези от вас, които бяха с нас в Дубай, видяха със собствените си очи докъде може да се стигне с мащабно мислене. Преди едва няколко десетилетия Дубай е бил просто град в пустинята. Мнозина си мислели, че никога няма и да бъде нещо повече. Но Негово Височество Шейх Мохамед бин Рашид ал-Мактум, емирът на Дубай, не оставил това да го спре. Осъзнал, че единственото, което липсвало, била ясна визия за бъдещето и непоколебима вяра, че Дубай може да се превърне в един от най- величествените градове в света.


Както сам казва, ОАЕ е „въплъщение на смело посрещане на трудностите, преодоляване на препятствията и надвиване на невъзможното.“ Когато преди 15 години в Дубай възниква идеята за Бурж Халифа, мислите ли, че просто са искали да си построят „хубава“ сграда? Естествено, че не! Искали са НАЙ-високата, НАЙ-добрата, най-НЕВЕРОЯТНАТА кула, каквато светът още не бил виждал!


Въображението им надскачало реалното в онзи момент. Ако се бяха прицелили по-ниско, нямаше да има съмнение, че щяха да построят просто поредната кула, но те са избрали да МИСЛЯТ МАЩАБНО! Звучи ли ви това като нещо, към което можем всички ние да се стремим? Всеки ден се старайте да прилагате същата решителност и необуздано въображение към собствения си живот и бизнес.


Именно тук е мястото на кампанията „Удвоете бизнеса си“. Ако всеки от нас направи по мъничко повече, за да израсне, да мечтае и да работи за целите си, можем да постигнем безгранично много! Не се подценявайте. Не си изграждайте просто „хубав“ бизнес – не се задоволявайте с по-малко, отколкото заслужавате и можете да постигнете. МИСЛЕТЕ МАЩАБНО!


Не спирайте да се усмихвате,


Грег Моън
Президент на Форевър Ливинг Продъктс