Velika vizija

"Think big" odnosno, razmišljajte "veliko", jedna je od onih fraza koju ste čuli toliko puta da vjerojatno nikada ne razmišljate o stvarnoj poruci izgovorenog. Što bi se desilo kada bismo uzeli trenutak i fokusirali se na tu rečenicu? Što bi se desilo kada bi stvarno počeli RAZMIŠLJATI o svojim ciljevima, budućnosti i onome što smo u stanju učiniti kada je u pitanju ostvarenje naših snova? Sada pak razmislite što biste mogli postići kada bi svoje kratkoročne planove i postignuća promatrali kao stepenice prema velikim stvarima.Za vas to može značiti ostvarenje Eagle razine, veću financijsku stabilnost ili potpunu posvećenost Foreveru, u vidu punog radnog vremena, odlazak s obitelji na nezaboravno putovanje ili zaradu Chairman's Bonus čeka. Za mene, razmišljati VELIKO znači udvostručiti poslovanje i pomoći ljudima diljem svijeta da se osjećaju i izgledaju bolje.

Pojedinci koji su nam se pridružili u Dubaiju, svjedočili su utjelovljenju onoga što "razmišljati veliko" zaista znači; prije samo nekoliko desetljeća Dubai je bio maleni pustinjski gradić i mnogi su govorili da će to i ostati te da nema potencijala za nešto više. No, Njegova Visost Šeik Mohammed bin Rashid Al Maktoum, vladar Dubaija, nije dao da ga takva mišljenja obeshrabre. Prepoznao je da cijeloj priči nedostaje samo čista vizija budućnosti i snažna vjera da Dubai može postati jednim od najveličanstvenijih gradova na svijetu.


Njegovim riječima, Ujedinjeni Arapski Emirati su "utjelovljenje suočavanja sa poteškoćama, prevladavanja prepreka i pokoravanja nemogućeg". Kada je Dubai zamislio Burj Khalifu prije 15 godina, mislite li da su htjeli lijepu, prosječnu građevinu? Naravno da nisu! Htjeli su NAJVEĆI, SPEKTAKULARNI toranj koji je svijet ikada vidio!

Njihova je vizija u tom trenutku bila izvan dosega i da su odlučili postaviti ljestvicu nešto niže, nema sumnje da bi uskoro izgradili lijepi, prosječni toranj, no, odlučili su RAZMIŠLJATI VELIKO! Zvuči li vam to kao nešto čemu i sami trebamo težiti? Stremite tome da svakoga dana upotrijebite istu ustrajnost i neobuzdanu viziju na vlastiti život i poslovanje.

Ovdje dolazimo do kampanje "Udvostručimo prodaju" – učinimo li svi malo više da dosegnemo, rastemo, sanjamo i radimo za vlastite snove, ne postoje ograničenja kada su u pitanju naša postignuća! Ne podcjenjujte se. Nemojte graditi "lijepi" i "prosječni" posao – nemojte se zadovoljiti manjim uspjehom od onog koji zaslužujete i možete postići. RAZMIŠLJATE VELIKO!Nastavite se smiješiti,

Gregg Maughan
Predsjednik, Forever Living Products